|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ugasi me nježno
Zanima me što mislite u UPS-u? Tom, tvz. "neprekidnom napajanju"... Ima li to netko? Ima li netko iskustva s njima? Ako da, koje firme preporučuje i što je bitno, tj. koje "brojeve" treba gledati:confused: ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Ugasi me nježno
Citiraj:
Upavo skidam software za njega, pa da vidimo kakve su "napredne" mogućnosti. Javim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ako zivis u dalmaciji UPS je obavezna stvar za svako racunalo bez imalo price, ima ih od 300 , savrsena stvar koja odrzava kompjuter uvijek pod istim tokom struje bez toga bi izgubio mnogo zivaca i mnogo vremena jedina stvar na svijetu za koju se isplati dati nekoliko stotina kuna.
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Tako da sam spreman uzeti tu "kutiju" samo me zanimalo na šta moram "paziti" koje su karakteristike bitne: wati, voltamperi ili šta god:confused: .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ja imam skopčan komp (2×HDD + 1×DVD + 1×CDRW + 17'' monitor + rezač folije) i sve to intenzivno koristim, a to je 30-40% kapaciteta (max što sam vidio je 38). U normali mi je na 32%. Moje preporuke svima i ne samo njima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |