|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bežično povezivanje problem!
Lap je Dell Vostro 1015 i do jucer je radilo sve ok. Znaci, lap nađe najnormalnije signal od mog router ali nakon sto upisem WEPA2-PSK key, izbaci mi nakon par sekundi: "Windows was unable to connect to moj SSID i tako za sve mreze na koje se spajam (probo na susjeda, ista stvar). Windowsi su cisto instalirani 32 bitni SP1, driveri su takoder uredno istalirani i da bi stvar bila jos cudnija, imam externu USB Wireless karticu preko koje se desava ista stvar. Postavke u ruteru sam 5 puta provjeravao i sve stima. Probo sam i eksternu karticu na usb od PC-a, ali ista stvar: Windows was unable to..." U cemu je problem, pomagajte? Da li je mozda do routera, ali kazem sve je radilo do danas ujutro kako treba. Evo i screenshot poruke: ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovo nis ne pokazuje. Enkripcija?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vrati os x dana ranije preko Restore Point - a, nešto si / se smrdalo u winsima. Vidiš da ti se jednako ponaša interna i vanjska wireless kartica, napiši pune oznake / tip. Provjeri jel imaš zadnje verzije drajvera: http://support.dell.com/support/down...nConsent=False |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ma kakvi, driveri su novi i wondowsi frisko instalirani, tako da mi ne znaci nista vracat dan prije. Ne znam u cemu je problem, da mjenjam router? Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 01.09.2011. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pročitaj ponovo šta si do sada napisao u temi, 31/08/11 > "ali kazem sve je radilo do danas ujutro" Dakle najprije vrati na stanje od 30/08/11 ili ranije, ako to ne riješi problem tek onda traži dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Da, ali sam u meduvremenu reinstaliro windowse, jer sam ih ionako trebo, tako da nista od restora Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 01.09.2011. u 20:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|