![]() |
Bežično povezivanje problem!
Lap je Dell Vostro 1015 i do jucer je radilo sve ok.
Znaci, lap nađe najnormalnije signal od mog router ali nakon sto upisem WEPA2-PSK key, izbaci mi nakon par sekundi: "Windows was unable to connect to moj SSID i tako za sve mreze na koje se spajam (probo na susjeda, ista stvar). Windowsi su cisto instalirani 32 bitni SP1, driveri su takoder uredno istalirani i da bi stvar bila jos cudnija, imam externu USB Wireless karticu preko koje se desava ista stvar. Postavke u ruteru sam 5 puta provjeravao i sve stima. Probo sam i eksternu karticu na usb od PC-a, ali ista stvar: Windows was unable to..." U cemu je problem, pomagajte? Da li je mozda do routera, ali kazem sve je radilo do danas ujutro kako treba. Evo i screenshot poruke: http://www.pohrani.com/t/1X/Du/1T7Objyp/capture.jpg Hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa reko sam ti u postu da sam 5 puta pogledo postavke routera i da su ok. Mogu screenshotat ak hoces, mozda ipak neka stavka nije dobra, ali ne vjerujem. |
|
Ovo nis ne pokazuje. Enkripcija?
|
Citiraj:
|
Vrati os x dana ranije preko Restore Point - a, nešto si / se smrdalo u winsima.
Vidiš da ti se jednako ponaša interna i vanjska wireless kartica, napiši pune oznake / tip. Provjeri jel imaš zadnje verzije drajvera: http://support.dell.com/support/down...nConsent=False |
Ma kakvi, driveri su novi i wondowsi frisko instalirani, tako da mi ne znaci nista vracat dan prije. Ne znam u cemu je problem, da mjenjam router?
|
Pročitaj ponovo šta si do sada napisao u temi, 31/08/11 > "ali kazem sve je radilo do danas ujutro"
Dakle najprije vrati na stanje od 30/08/11 ili ranije, ako to ne riješi problem tek onda traži dalje. |
Da, ali sam u meduvremenu reinstaliro windowse, jer sam ih ionako trebo, tako da nista od restora
|
Rješeno!
Stvar je proradila tek nakon resetiranja routera i ponovnog konfiguriranja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |