|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kako va mse sviđa moje kućište?
evo nekoliko slika ali to nisam gotov al stavit ču slike kad završim kučište al zanima me kako vam se čini ![]() Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 18.12.2006. u 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
hm, kuciste izgleda interesantno, samo mislim da nije bas dobro rijesena zastita od prasine, vode i sl. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
zaštičeno je od nepoželjnih ruku :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2006
|
nije moj ukus opet ce ti ulaziti prasina i te kako nema smisla mislim te rešetke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako stavi izolaciju nije fora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
pa stavio sam neonke, zalmam sredio kable sad se moram samo poigrat sa bojom to ču sa crvenom i ovo na napajanju i stavit ovakvu tablicu al moram je prvo nabavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Pa da staviš izolaciju ISPOD žice pod naponom, kako bi o inače spojio na struju je**te... ![]() Znaš kako je to na el. ogradama napravljeno što nisi nikad vidio el. ogradu?
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() drago mi je jer mi je naum uspio netreba da bude ljepo al ču vam stavit slike kako sad izgleda za koj dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
odgovorit ću iskreno na pitanje-ne sviđa mi se niti malo, a ni ne vidim funkciju tako otvorenog kučišta, no mislim da bi se moglo lijepo uredit, npr da se preko one rešetke stavi stranica od plexia ili sl, izgledalo bi Mrak. ![]() uglavnom, ne kužim baš ideju ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
simpaticno, al mislim da bi bilo bolje kad bi stavoi pelxiglass, osim ako ne ugradis usisavac untra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
lijepo ili ružno, ovo je kućište zanimljivo i originalno u odnosu na masu plavosvijetlečih sa pleksijem sastrane
![]() |
#20 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
e ljudi moji al al sam ja stavio neonke plave i još koju sitnicu a i malo ču se poigrat sa bojama pa ču vam stavit slike da procjenite: cheers2 : roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Strasno, kad sam prvi put ugledao thumbove ucinilo mi se da vidim neku nastambu tipa kokosinjac... ovo je prestrasno : lol2 : : lol2 :
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|