![]() |
kako va mse sviđa moje kućište?
3 privitaka
evo nekoliko slika ali to nisam gotov
al stavit ču slike kad završim kučište al zanima me kako vam se čini:D |
hm, kuciste izgleda interesantno, samo mislim da nije bas dobro rijesena zastita od prasine, vode i sl. :D
|
zaštičeno je od nepoželjnih ruku :-)
|
nije moj ukus
opet ce ti ulaziti prasina i te kako nema smisla mislim te rešetke |
Nisi gotov, šta je u planu? Žica pod napon. Zanimljivo, ali bolesno.
|
Citiraj:
|
ako stavi izolaciju - bilo bi UBERcool. niko se neb kompu priblizio :D
|
Ako stavi izolaciju nije fora :D
|
1 privitaka
pa stavio sam neonke, zalmam sredio kable sad se moram samo poigrat sa bojom to ču sa crvenom i ovo na napajanju i stavit ovakvu tablicu al moram je prvo nabavit
|
Citiraj:
|
Pa da staviš izolaciju ISPOD žice pod naponom, kako bi o inače spojio na struju je**te... :D
Znaš kako je to na el. ogradama napravljeno što nisi nikad vidio el. ogradu? |
Citiraj:
Inače kućište je bolesno, protiv koga je ta "zaštita", djece?:D |
pohvale za trud,ali inače meni je case preružan, nhf
|
drago mi je jer mi je naum uspio netreba da bude ljepo
al ču vam stavit slike kako sad izgleda za koj dan |
izgleda nekako "industrijalno" al zanimljiv koncept nema sta
|
odgovorit ću iskreno na pitanje-ne sviđa mi se niti malo, a ni ne vidim funkciju tako otvorenog kučišta, no mislim da bi se moglo lijepo uredit, npr da se preko one rešetke stavi stranica od plexia ili sl, izgledalo bi Mrak.:p
uglavnom, ne kužim baš ideju:) |
Ja kužim ideju... :D
Meni je ok stvar samo je treba malo doraditi i izgledat će impresivno... : cheers2 |
simpaticno, al mislim da bi bilo bolje kad bi stavoi pelxiglass, osim ako ne ugradis usisavac untra:D ili si za ciscenje vec pripremio onu cetkicu za zube pokraj kucista:D:D
|
lijepo ili ružno, ovo je kućište zanimljivo i originalno u odnosu na masu plavosvijetlečih sa pleksijem sastrane
|
Citiraj:
e ljudi moji al al sam ja stavio neonke plave i još koju sitnicu a i malo ču se poigrat sa bojama pa ču vam stavit slike da procjenite: cheers2 : roller : |
Strasno, kad sam prvi put ugledao thumbove ucinilo mi se da vidim neku nastambu tipa kokosinjac... ovo je prestrasno : lol2 : : lol2 :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |