|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
av + firewall
šta koristiti od sljedećega i zašto: 1. kaspersky internet security 6 2. kaspersky internet security 7 3. nod 32 + windows firewall 4. nod32 + ???? 5. panda internet security 2008 6. bitdefender 10 7. nešto drugo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
4. nod32 + comodo ili kerio firewall Zato jer ja to koristim ![]() Šalu na stranu, već je bilo ovakvih tema, malo pogledaj, većina se slaže o kvaliteti ovih programa. Mada, ako imaš router, stavi ga u router mode i niti ti ne treba firewall uz nod32. A čak je za prosječnog korisnika dovoljan i neki free antivirus, tipa AVG... Ja sam jednom frendu složio winse bez firewalla i AV programa - nikad ništa gadno nije pokupio, samo neke gluposti koje čisti s Ad-aware i Spyboot S&D. Dosta ovisi i o tome što na PC-u radiš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Nod32 + Comodo Zato sto radi kako treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
a za ove kombinacije all in one niste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To ti je sve slabo i sporo. Kod tih paketa ti je pravilo da je jedna od komponenti (kod nekih Firewall, kod nekih Antivirus) slabija odnosno nekvalitetnija. Bolja su u svakom slučaju odvojena riješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|