![]() |
av + firewall
šta koristiti od sljedećega i zašto:
1. kaspersky internet security 6 2. kaspersky internet security 7 3. nod 32 + windows firewall 4. nod32 + ???? 5. panda internet security 2008 6. bitdefender 10 7. nešto drugo??? |
4. nod32 + comodo ili kerio firewall
Zato jer ja to koristim :) Šalu na stranu, već je bilo ovakvih tema, malo pogledaj, većina se slaže o kvaliteti ovih programa. Mada, ako imaš router, stavi ga u router mode i niti ti ne treba firewall uz nod32. A čak je za prosječnog korisnika dovoljan i neki free antivirus, tipa AVG... Ja sam jednom frendu složio winse bez firewalla i AV programa - nikad ništa gadno nije pokupio, samo neke gluposti koje čisti s Ad-aware i Spyboot S&D. Dosta ovisi i o tome što na PC-u radiš ;) |
Citiraj:
To je moja dobitna kombinacija. |
Nod32 + Comodo
Zato sto radi kako treba |
NOD32 + Windows Firewall
Mene su uspjeli uvjeriti da mi poseban firewall ne treba i da je dovoljan onaj ugrađen u Winse. O NOD32 već se sve zna (mada ja osobno koristim AVG Free 7.5). |
a za ove kombinacije all in one niste?
|
To ti je sve slabo i sporo. Kod tih paketa ti je pravilo da je jedna od komponenti (kod nekih Firewall, kod nekih Antivirus) slabija odnosno nekvalitetnija. Bolja su u svakom slučaju odvojena riješenja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |