|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Jel bi mogli staviti par linkova na "pouzdane" švercere da si pogledam cijene i da usporedim jel mi se isplati!:burn: I još nešto: jel se na ovaj Barton ii box može staviti hladnjak?? jel se to isplati i jel ima to tko??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne isplati se vise , dobijes cijenu za 50-100kn manju. Na to ti sve lipo daju garanciju ali ja u tu njihovu garanciju ne vjerujem, cisto mislim kad nesto uzmes da je to to. ![]() uvjerite me drugacije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Pouzdani šverceri
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Da dolazi s hladnjakom. I nije tako ni loš. Ja sam probao Bartona s Vulcanom 9 i diga sam ga na XP3200 i nije se grijao neznam kako previše. Nije nikad otišao iznad 50. Po največim vručinama (vani 35-36)... Samo sam ja onda čini se pogrešno skužio ![]() ![]() Zato bi i htio da mi netko to sve razjasni!!! :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tako da znam ubuduće ![]() Prvi sam komp kupio "složen" - big mistake! sad ću imat nekih para pa ne želim da ponovno zaj.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
|
Citiraj:
1)radje kupi slozen posto nemas pojma o hardwareu 2)ali bolje ga uzmi u nekoj maloj firmi jer ce ti ga oni bolje sklopiti nego ovi u velikima... 3)jos bolje od 2) je da nadjes nekog frenda koji to zna 4)ako nemas pod 3) onda nadjes nekog i platis mu da ti to slozi... eh pa sad se odluci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
..
|
ali mogu ti dati mejl ili tel.broj od frenda kojem vjerujem a prodaje na crno...on ti moze sve sloziti a ne naplacuje slaganje...cijene su ti oko 5-10% nize od hgspota...naravno oba smo iz zg-a ako te zanima javi mi se na mtech@net.hr..ne zelim to postati tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
Isprobao sam i tak i s Vulcano 9 hladnjakom. Naravno, skinuo sam ovaj original prije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Mirek, to si i meni mogao reči ![]() No sumnjam da je jeftiniji od svih ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jedan od pouzdanijih švercera je: http://members.lycos.co.uk/hardwareland/ Edit: Bem ti miša, nisam ni vidio da sam prešao hiljadu postova pa ću sad sam sebi da PLESKAM ![]() :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: -- Trenutacno pegla: Everly Brothers - Bye Bye Love My next house will have no kitchen --- just vending machines. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
jel imas jos neku stranicu od svercera
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ili eventualno pod 4... nego sam mislio da ovaj puta želim SAM da izaberem komponente po želji - a ne da dobijem "zatvorenu kutiju" ![]() mada moram priznati da mi ni jedna od komponenti ni dan danas nije "otkazala poslušnost" - a ipak je kupljen 1998:clap: , ali nažalost u toj firmi nemaju neke komponente koje mene zanimaju - tako da tražim dalje, a vidim da je u ZG jeftinije - nego samo još utvrđujem i gdje je "sigurnije a jeftinije" za kupovati ![]() eto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego reci mi još jesi li imao problema s originalnim coolerom ili je Volcano upao zbog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
..
|
Citiraj:
moj savjet je da ne budes jedan od onih koji sve znaju..ima tu par ljudi koji SVE ZNAJU...pa daju 2000kn za ram koji im ne treba...i kupe isdn modem za firmu kojem dve od 5 najvaznijih funkcija ne rade..odnosno neda ih se podesiti...ne zelim da se ti isti naljute...samo takve se stvari desavaju iz ne znanja... istina pohvalno je sto pitas ali nemozes sve saznati ovako s foruma...iskustvo i znanje su to koje se broje a ne procitano |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma čisto bi htio da znam što kupujem... a o tom dučanu sve najbolje - tamo ću vjerojatno i kupiti još par "sitnica" - nego mi je bed što nemaju Abitovu NF7-S, a baš nju hoću!!! i tako još par komponenti za koje vidim da su u Zg jeftinije... "Pare, paree daju ti sve..." Edo Maajka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |