PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pouzdani šverceri (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5492)

Ivan Tartar 07.08.2003. 20:01

Pouzdani šverceri

Jel bi mogli staviti par linkova na "pouzdane" švercere da si pogledam cijene i da usporedim jel mi se isplati!:burn:

I još nešto: jel se na ovaj Barton ii box može staviti hladnjak??
jel se to isplati i jel ima to tko???

Frane 07.08.2003. 22:13

Ne isplati se vise , dobijes cijenu za 50-100kn manju. Na to ti sve lipo daju garanciju ali ja u tu njihovu garanciju ne vjerujem, cisto mislim kad nesto uzmes da je to to. :D
uvjerite me drugacije

msvrtan 07.08.2003. 22:14

Re: Pouzdani šverceri

Citiraj:

Originally posted by Ivan Tartar
Jel bi mogli staviti par linkova na "pouzdane" švercere da si pogledam cijene i da usporedim jel mi se isplati!:burn:

I još nešto: jel se na ovaj Barton ii box može staviti hladnjak??
jel se to isplati i jel ima to tko???

vec ti je receno na drugom threadu da "box" u imenu znaci da dolazi s coolerom...to je isti proc samo te rjesava muke dodatnog kupovanja coolera...kakvi su neznam...ali to je jedina razlika

Ivan Tartar 08.08.2003. 07:21

Citiraj:

vec ti je receno na drugom threadu da "box" u imenu znaci da dolazi s coolerom...to je isti proc samo te rjesava muke dodatnog kupovanja coolera...kakvi su neznam...ali to je jedina razlika
Je, tamo sam dobio odgovor:
Da dolazi s hladnjakom. I nije tako ni loš. Ja sam probao Bartona s Vulcanom 9 i diga sam ga na XP3200 i nije se grijao neznam kako previše. Nije nikad otišao iznad 50. Po največim vručinama (vani 35-36)...

Samo sam ja onda čini se pogrešno skužio:rolleyes: da se NA taj box stavlja još dodatni hladnjak, jer vidio sam jednu sliku bartona in the box, mislim u cjeniku hgspota;) i jest da je slika mala ali ja tamo nisam skužio ventilator - meni to liči eventualno na pasivni hladnjak....

Zato bi i htio da mi netko to sve razjasni!!! :confused:

cyberphere 08.08.2003. 14:30

Citiraj:

Da dolazi s hladnjakom. I nije tako ni loš. Ja sam probao Bartona s Vulcanom 9 i diga sam ga na XP3200 i nije se grijao neznam kako previše. Nije nikad otišao iznad 50. Po največim vručinama (vani 35-36)...

Samo sam ja onda čini se pogrešno skužio:rolleyes: da se NA taj box stavlja još dodatni hladnjak, jer vidio sam jednu sliku bartona in the box, mislim u cjeniku hgspota;) i jest da je slika mala ali ja tamo nisam skužio ventilator - meni to liči eventualno na pasivni hladnjak....

Pa već su ti dva puta rekli da dobiš cooler. To što si ti čorav je tvoj problem. Pa ko je vidio uz procesor (bilo koji) isporučivati pasivni cooler (mislim na novije procesore). Daj malo razmisli :smoke:

Ivan Tartar 08.08.2003. 14:45

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Pa već su ti dva puta rekli da dobiš cooler. To što si ti čorav je tvoj problem. Pa ko je vidio uz procesor (bilo koji) isporučivati pasivni cooler (mislim na novije procesore). Daj malo razmisli :smoke:
Nisam "čorav" kako ti kažeš:fuming: ... nego jednostavno nemam pojma o hardweru, pa sam zato htio "pomoć od stručnijih osoba"
tako da znam ubuduće:cool:

Prvi sam komp kupio "složen" - big mistake!
sad ću imat nekih para pa ne želim da ponovno zaj..:rolleyes: ...

:beer:

msvrtan 08.08.2003. 15:29

Citiraj:

Nisam "čorav" kako ti kažeš:fuming: ... nego jednostavno nemam pojma o hardweru, pa sam zato htio "pomoć od stručnijih osoba"
tako da znam ubuduće:cool:

Prvi sam komp kupio "složen" - big mistake!
sad ću imat nekih para pa ne želim da ponovno zaj..:rolleyes: ...

:beer:

-1)slazes sam
1)radje kupi slozen posto nemas pojma o hardwareu
2)ali bolje ga uzmi u nekoj maloj firmi jer ce ti ga oni bolje sklopiti nego ovi u velikima...
3)jos bolje od 2) je da nadjes nekog frenda koji to zna
4)ako nemas pod 3) onda nadjes nekog i platis mu da ti to slozi...

eh pa sad se odluci...

msvrtan 08.08.2003. 15:33

ali mogu ti dati mejl ili tel.broj od frenda kojem vjerujem a prodaje na crno...on ti moze sve sloziti a ne naplacuje slaganje...cijene su ti oko 5-10% nize od hgspota...naravno oba smo iz zg-a

ako te zanima javi mi se na mtech@net.hr..ne zelim to postati tu...

tor 09.08.2003. 01:39

Citiraj:

Razjašnjavam: Barton in BOX dolazi s hladnjakom.
Isprobao sam i tak i s Vulcano 9 hladnjakom. Naravno, skinuo sam ovaj original prije:D

Kova 09.08.2003. 11:15

Mirek, to si i meni mogao reči :)

No sumnjam da je jeftiniji od svih ?!

marac 09.08.2003. 11:43

Jedan od pouzdanijih švercera je:

http://members.lycos.co.uk/hardwareland/

Edit: Bem ti miša, nisam ni vidio da sam prešao hiljadu postova pa ću sad sam sebi da PLESKAM :D
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
--
Trenutacno pegla:
Everly Brothers - Bye Bye Love
My next house will have no kitchen --- just vending machines.

STRMX 09.08.2003. 16:11

Citiraj:

Originally posted by marac
Jedan od pouzdanijih švercera je:

http://members.lycos.co.uk/hardwareland/

Edit: Bem ti miša, nisam ni vidio da sam prešao hiljadu postova pa ću sad sam sebi da PLESKAM :D
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
--
Trenutacno pegla:
Everly Brothers - Bye Bye Love
My next house will have no kitchen --- just vending machines.

jel imas jos neku stranicu od svercera

Ivan Tartar 09.08.2003. 20:15

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
-1)slazes sam
1)radje kupi slozen posto nemas pojma o hardwareu
2)ali bolje ga uzmi u nekoj maloj firmi jer ce ti ga oni bolje sklopiti nego ovi u velikima...
3)jos bolje od 2) je da nadjes nekog frenda koji to zna
4)ako nemas pod 3) onda nadjes nekog i platis mu da ti to slozi...

eh pa sad se odluci...

ma ubiti bilo bi pod 3)!
ili eventualno pod 4...
nego sam mislio da ovaj puta želim SAM da izaberem komponente po želji - a ne da dobijem "zatvorenu kutiju":rolleyes:
mada moram priznati da mi ni jedna od komponenti ni dan danas nije "otkazala poslušnost" - a ipak je kupljen 1998:clap:
, ali nažalost u toj firmi nemaju neke komponente koje mene zanimaju - tako da tražim dalje, a vidim da je u ZG jeftinije - nego samo još utvrđujem i gdje je "sigurnije a jeftinije" za kupovati:cool:

eto.

Ivan Tartar 09.08.2003. 20:18

Citiraj:

Originally posted by tor
Razjašnjavam: Barton in BOX dolazi s hladnjakom.
Isprobao sam i tak i s Vulcano 9 hladnjakom. Naravno, skinuo sam ovaj original prije:D

E TO je mene zanimalo!:)
Nego reci mi još jesi li imao problema s originalnim coolerom ili je Volcano upao zbog :cool: izgleda???

msvrtan 09.08.2003. 23:15

Citiraj:

ma ubiti bilo bi pod 3)!
ili eventualno pod 4...
nego sam mislio da ovaj puta želim SAM da izaberem komponente po želji - a ne da dobijem "zatvorenu kutiju":rolleyes:
mada moram priznati da mi ni jedna od komponenti ni dan danas nije "otkazala poslušnost" - a ipak je kupljen 1998:clap:
, ali nažalost u toj firmi nemaju neke komponente koje mene zanimaju - tako da tražim dalje, a vidim da je u ZG jeftinije - nego samo još utvrđujem i gdje je "sigurnije a jeftinije" za kupovati:cool:

eto.

pa zasto se onda ponasas kao da te netko iz tog ducana nasamario ako sve radi vec 5 godina!!!!

moj savjet je da ne budes jedan od onih koji sve znaju..ima tu par ljudi koji SVE ZNAJU...pa daju 2000kn za ram koji im ne treba...i kupe isdn modem za firmu kojem dve od 5 najvaznijih funkcija ne rade..odnosno neda ih se podesiti...ne zelim da se ti isti naljute...samo takve se stvari desavaju iz ne znanja...

istina pohvalno je sto pitas ali nemozes sve saznati ovako s foruma...iskustvo i znanje su to koje se broje a ne procitano

Ivan Tartar 10.08.2003. 07:41

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
pa zasto se onda ponasas kao da te netko iz tog ducana nasamario ako sve radi vec 5 godina!!!!

moj savjet je da ne budes jedan od onih koji sve znaju..ima tu par ljudi koji SVE ZNAJU...pa daju 2000kn za ram koji im ne treba...i kupe isdn modem za firmu kojem dve od 5 najvaznijih funkcija ne rade..odnosno neda ih se podesiti...ne zelim da se ti isti naljute...samo takve se stvari desavaju iz ne znanja...

istina pohvalno je sto pitas ali nemozes sve saznati ovako s foruma...iskustvo i znanje su to koje se broje a ne procitano

Jel sam bio previše propitljiv??:gringo: hehe
ma čisto bi htio da znam što kupujem... a o tom dučanu sve najbolje - tamo ću vjerojatno i kupiti još par "sitnica" - nego mi je bed što nemaju Abitovu NF7-S, a baš nju hoću!!! i tako još par komponenti za koje vidim da su u Zg jeftinije...
"Pare, paree daju ti sve..." Edo Maajka

tor 10.08.2003. 17:24

Citiraj:

E TO je mene zanimalo!:)
Nego reci mi još jesi li imao problema s originalnim coolerom ili je Volcano upao zbog :cool: izgleda???

Sastavljao sam jedan komp pa je bio par dana kod mene na "testiranju" pa se malo igrao... Na kraju je završio s oriđiđi hladnjakom i vlasnik se ne žali previše. A igra se ko blesav na njemu...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49.