|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Dakle, frendici sam uninstalirao F-Security antivirus koji je radio probleme i mislec da je sve u redu stavi Nod32. Sve je bilo uredu no sad se pocela pojavljivati ikonica u task baru koja javlja da F-Security nije bla, bla... Pogledao sam u Program Files (znam, trebao sam to odmah) i sad vidim da se nije kompletno deinstalirao nego su ostala neka tri .dll-a koja sad nemrem s nicim maknut. To sad stvara probleme, jer cim se pojavi ta ikonica nakon starta, pojavljujje se i plavi ekran s upozorenjem da moram restartati komp itd... Jel ima nekog lijeka da se to zbrise jer ne bih bezveze htio radit format? ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
u safe modu obrisi sve sto ima veze s tim F-Security, koristi search files funkciju da ti saam nadje sve fajlove, a trazi.. well, F-Security ![]() ubuduce koristi Your Uninstaller! 2006 za odinstaliravanje svih programa, jer onaj control panel/add remove programs cesto napravi problema jer ne zalazi u registry dovoljno i ne cisti na toj razini, za razliku od Your Uninstallera! koji osim registrya brise sve foldere koji imaju veze s programom koji zelis maknuti. Koristim to vec godinu dana, za svaki programcic ili programcinu koju zelim maknut. P.S. Do sada je jedino Your Uninstaller! uspio kompletno i bez problema odinstalirat Nortona, a svi znamo sta on radi registryju/sistemu i koliko se duboko zavlaci... ![]() Ako safe mode ne upali, onda predlazem da reinstaliras F-Security ponovno i maknes ga sa Your Uninstallerom! 2006. Fuck, zvucim ko reklama za taj program....: roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uspio sam obrisat te dll-ove sa Unlockerom. Btw, i prvotno sam ga micao sa Your Uninstaller! 2006 koji mi inace super odradi posao, ali ovo je očito neki žešći slučaj ![]() Ali ipak još jedno pitanje. Nakon toga sam upogonio TuneUp Utls 2006 da počisti registry. Onda sam ručnoo upisao u search da nadje F-Secure i našao je oko 1500 fucking unosa!!! Po registryu nikad prije nisam prčkao, jel bi to sad trbalo ručno micat jedan po jedan unos ili kaj? Ili da pustim kak je jerbo sad radi ok? Sorry na gnjavazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ludjak
|
Ace Utilities i eusing free registry cleaner i deri s time po registryju. nemoras nista rucno, sve automatski neka brisu registry cleaneri. Ja cistim registry bar jednom tjedno sa ta tri programa (tuneup, eusing i ace) jer instaliravam dosta programa stalno, i uvijek stavim da brise sve automatski, nikada nista nisu s***ali da win nece radit il kaj ja znam...tak da nemas brige. jeote, taj f-secure je gori od nortona : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Program za uklanjanje F-Securea: http://support.f-secure.com/enu/corp...removeav.shtml Za uklanjanje Nortona: http://tinyurl.com/4kave
![]() |
#6 |
ludjak
|
.....ili jednostavno skines removal tools koje je Costa preporucio i odes lec spavat ranije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|