|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bus, 20-30kn vozacu, najsigurnije i najbrze, barem ja tako saljem vecinu hardvera, normalno ako postoji direktna linija...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
hp ekspres i otkupnina , najsigurnije i najmanja sansa da se poslije nekaj natezete tko je koga .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
HP express. ako je vrijedno platis osiguranje. ja sam slao mobitel na jadran. sve proslo u redu. imas na njihovim web stranicama kalkulator i sve si fino izracunas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
obicna posta..dobro zapakiraj..ja sam tako slao diskove i mobitele..nikad se ništa nije dogodilo OSIM što sam popizdio na službenicu na pošti koju sam zamolio da podigne paket i da mi pročita što piše na njemu...procitala je preporučeno i lomljivo...i onda sam je pitao zašto je pobogu BACILA paket na dno prazne kutije..cuo se tup udarac nakon bacanja..naravno da nije znala odgovoriti..smrzla se jadna... osim toga..nikakvih problema..samo dobro zapakiraj i posalji... ne znam dali ides na otkupninu ili kako vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Joj... Hrvatska Pošta : hitthewa Moja iskustva: sla sam više paketa ovo ljeto (večina HP express) i svaki božji paket je bacila sa cca 1.5m visine u praznu kutiju iako sam reka da je lomljivo i da su unutra računalne komponente... Dobro - HPX stigne odma i sve to, a jedan paket sam slao samo poštom (Mortalu DVD-RW + 100kn u pošiljci zamjenu za Wireless router), nisam ima dovoljno kuna u sebe da posaljem HPX-om pa sam posla obicnom postom i to se "zagubilo". Naravno da je taj paket bija i jedini za koji nisam sačuva onaj paprić... Znači za***ali su me za cca 300kn. Nikad više poštom, sad svoje pošiljke saljem isključivo city expressom (ili busom kako nino kaže, ali je to ipak malo nezgodno).
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
mislim da ti je bolje hpex. isto kosta koliko i bus ali nemoras ga cekati nego jednostavno dode paket doma, jedino neki tezi predmeti, onda zbog cijene bus...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() najvise puta saljem preporuceno preko poste...samo jako dobro zapakiram...dosad nije bilo nikakvih problema na srecu hp ekspresom sam slao jednom (pouzecem), i sve je proslo u najboljem redu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
|
Evo danas poslao u Zg busom jedan 19" LCD monitor, vozacu dao 50kn i reko da je roba lomljiva i on fino stavio iza sebe na sjedala i dobio sam povratnu informaciju da je stiglo u 14,00 sve 5. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
srecom,bolje ti je da je tak,inace bi moral sljedecih 25 godina me hranit mukte da operes ljagu sa imena svoga./.. btw,ak je vrijedna roba/vazna City express,inace hp expres ili bus... obicnom postom nije bed ako znas kaj treba popuniti od papira popratnih.. budem slozil jedaan sticky za postanske pakete i postarine, oko petka /subote.... svaki dan sam bar 3x na posti i vjerujte,ak znate kaj/kak nis se ne zgubi niti nestane..al o tom potom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pošta na 1. mjestu. Pogotovo za manje vrijedne i po gabaritima manje stvari.Imaš na pošti kupiti koverte sa mjehuričima zraka.Ako nije dovoljna jedna kao zaštita,uzmeš još jednu večeg formata,pa tu manju sa npr. sluškama staviš u nju.Dobra je zaštita, nekošta puno i poštarina je mizerija spram bilo koje kurirske službe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako je obicni paket poslan u utroak posljepodne,kada bi trebao doci.Mjesto do mjesta 500 km.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#21 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sa City Expressom sam u vise navrata imao jako losa iskustva, pa ih preporucam zaobici. Sa HPexpressom nikad problema, osim zadnji put kad mi je po paket tezak 30kg dosao jedan strkljavi lik.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|