|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() U zadnje vrijeme upgradeam sve na kompu, novi monitor, hard, proc, napajanje ... pa je red dosao i na softwareski dio, tocnije bios .. everest kaze slijedece : BIOS informacije: Tip BIOS-a Award Tip Award BIOS-a Phoenix-Award BIOS v6.00PG Poruka Award BIOS-a 07/29/2004 For nForce2 Chipset Datum izdanja sistemskog BIOS-a 07/29/04 Datum izdanja video BIOS-a 11/09/20 Proizvoðaè BIOS-a: Naziv tvrtke Phoenix Technologies Ltd. Informacije o proizvodu http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS nadogradnje http://www.esupport.com/biosagent/in...m?refererid=40 Problemi i prijedlozi: Prijedlog Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Prijedlog Sistemski BIOS je stariji od dvije godine. Nadogradite ako je moguæe. koliko je pozeljno (ili nije) upgradeati bios? koje su prednosti a koje mane? sto bi mogao dobiti eventualnim upgradeom biosa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ak ti sve radi,nije nužno. ja uvjek update-am. Mogo bi dobit poboljšane kompatibilnosti sa nekim uredjajima, ramovima, podrzavanje većih HDD-ova...itd.. teoretski bi se nesto moglo i pokvarit, ja osobno nisam do sad nikad primjetio da je noviji originalni vios bio lošiji od starog...
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Izgleda da je u pitanju neka Epox ploča, a u tom slučaju nemaš službenog novijeg biosa, jedino možeš pokušati sa nekom TaiPan verzijom, koja prepoznaje mobilce i omogućava bolje podizanje FSB-a. Sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam jucer updajeto svoj BIOS. i mislim da nije bas sve proslo OK ![]()
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Imao sam epox 8rda3I, ako nisi nikad flashao vjerojatno ima dosta noviji bios... najvaznije, drž se striktno uputa za flashanje, i obavezno napravi load optimezed settings u bios-u prije flashanja. Ta ploča je bez problema radila sa USB 2.0, za to moras imat Win XP sa najmanje SP1 instalirano.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|