|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Bok!: hello2 : U sklopu subotnje akcije u Linksu doticna kartica se moze kupiti za te novce. Inace kosta 1.799,62kn(za gotovinu).Planirala sam si uzeti 7900GS, ali od Leadtek-a, jer sam za tu marku cula puno + kritika. S obzirom da je ova ponuda primamljiva pocinjem razmisljati o Gainwardu iako o toj kartici ne znam nista. Sta vi kazete, kakva je to marka, ima li netko iskustva bas s ovom karticom, treba li iskoristiti ponudu? Subota je vec sutra pa pozurite s odgovorima, ne zelim se zaletiti s kupnjom, nisu to male pare... Thanx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Nećeš pogriješiti ako uzmeš tu karticu.Super kartica i brand je jako dobar... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Dobra ti je to kartica, samo se nacrtaj u 7 ujutro ispred linksa ako mislis doci na red ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
KLIK IMHO kartica se splati. Najjeftinija s tolkom količinom memorije, garancija 2. godine, performanse da bi čovek reč-rekel. Pričekaj malo da se i drugi izjasne na ovu temu. Dok ja natipkam, zlinkam...već se ljudi izjasnili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E samo da znate. Ja sam tam vec u 6..... Za vas me boli kifla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
@demetrius pazi da te ne preduhitrim: evil : i ja sam iz Ri Dobro, samo me zanimalo da li je Gainward ok. Thanx na postovima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nautic expert
|
gdje? u ri ili zg ili st? ![]() imam feeling po ovakvim postovima da ce ljudi kempat preko noci da ugrabe grafu. e sad, nemojte zamjeriti, ali mislim da ce cijene kartica ostati snizene i u ponedjeljak, odnosno od slijedece posiljke u trgovine. stara prica... tehnika ide naprijed, cijene padaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja mislim da ne bude takva navala , a i da u Linksu ne bi isli u takvu akciju bez neke opasne kolicine . ja se jos premisljam da posudim nesto love i odem ujutro po jednu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Tako je uvjek,treba se rješit stare robe, tehnika ide napred to je sigurno. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
igram managera , a on leti na svemu . ma glupo bi mi bilo imati grafu 512mb ddr3 a sistemske 512mb ddr1 , sto ce susjedi reci . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Da tp bi bilo dobro da primaju pologe. Svakako dugoročno gledajuć ova kartica se definitivno isplati...(pogotovo ako nisi sklon čestom mjenjanju grafičkih procesora),još kad bi moga ubost malo rama ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
: flyingey : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa da se dugorocno isplati, ne bih rekao. Cim dodje DX10 8600GT ili sl. ova grafa ce vec bit zastarjela ![]() Ali da je trenutno uz X1950Pro najbolja kupnja, to stoji. A u biti jedna 7900GS ni ne zna kud ce sa 512MB meme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Bez brige, nije to na akciji bezveze...treba uvaljat te modele sad jer za blagdane dolaze novi modeli, padaju cijene starih.... ..za 2-3 će svugdje bit ovakve cijene
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Hm... Da, jer to sto ces lezati ispred vrata od 5 ujutro ce ti dati puno vecu prednost od mene koja ce elegantno usetati u Links tocno u 9h kada se i otvara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Za 2-3 cega? Dana? Ne vjerujem, mjeseca vec da, ali do tad ce me ova jako lijepo sluziti. Nekoliko mjeseci u svijetu tehnologije je jako puno pa mi je to sasvim ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
tjedna ![]() ..biga, kad se žurim ![]()
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
nego što igraš da kupuješ tu grafu??simse?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ok,kupuj uzmi odmah 2 da možeš u sli igrati hearts,javi u kolko fpsova ti hearts vrti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prečupavi mod
|
Ako se bezecira preko web-a, onda se nemora crtati sebe u 9 AM tamo ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
ufff ljepa akcija.. ja vec jedno vrijeme razmisljam da ubodem tu grafulju jer me gainward odusevio i drzati cu ga se tako dugo dok me ne razocara ![]() S obzirom na to koliko je sati nadam se da ste vec ispred Linksa LOOL
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|