|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je tehnologija pomoću koje možeš printati slike i tekst na cd/dvd medij. Uvjeti su da prža podržava tu tehnologiju i posebni mediji. Ako se ne varam to je NEC-ov naziv dok neki drugi koriste Lightscribe koji je vrlo sličan. Mana je što je ispis na medij prilično spor (govori se o 45 min za bolju sliku).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko ja znam Labelflash i Lightscribe pišu po gornjoj površini diska, a za to ti sigurno treba posebni medij.
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Raf je to možda pomiješao, uostalom i ja to miješam, sa onom Yamahinom Disc T@2 tehnologijom koja nije nikad zaživila. Lijep članak o labelfalsh i lighscribe ima tute.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
nisam pogriješio, ako je label flash ono sta imaju NECove pekare onda se moze prziti i na donju stranu diska 100% radio sam to. Također moguće je i na gornju ali za to treba poseban disk. A ovo da se moze printati na donju povrsinu na bilo kojem disku stoji. uplodam sliku ako neko oce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yep, davno se moglo na donju stranu otisnuti slika što je Plextor prvi uveo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|