|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
chieftec ili fortron
Citam dosta na forumu i dosta hvalite gore navedena napajanja. Planiram kupiti jedno od ovih napajanja od 350w, pa me interesira koje bi bilo bolje uzeti, a da je tise, sto mi je veoma bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
fortron u svakom slučaju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
citao i listao, ali nigdje nisam nasel neku razliku u korist jednoga ili drugoga kaj se tisine (glasnoce) tice. Vjerojatno su tu negdje: cheers2 . Ipak cu uzeti fortrona. Nadam se da nebudem fulal :mad: . Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma fulati nemres,oba napajanja su dobra...imam cuftu ovu iz siga i zadovoljan sam skroz....
![]() |
#9 |
Premium
|
Eto problema. Stikgo ja juce u ve-mil da uzmem fortrona 350W, kad mi tutne neki fortron s 80 mm vent., a na stranicama http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=kucista se jasno vidi i pise da ima 12 cm vent. Isto je i na drugim stranicama npr: http://www.ldlc.com/fiche/PB00017273.html . Interesira me dali su mi mozda probali uvaliti u prodavaonici ve-mila u Varaždinu neki stari model ili ko zna kaj? Edit: Nisam ga uzeo jer smatram da su se sve gore navedene tvrdnje odnosile na napajanje s 12 cm vent. Da onda ipak uzmem cifteka ili da se svadim u ducanu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
e moja Ribo ,kad sam ga išao kupiti to su i meni gadovi napravili...pa sam rekao da me ve-mil neche vidjeti... kažu kao da im je to nova serija toga??? ja se izgubio van i nisam kupio...tak da nisi jedini ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Postoje DVA modela od 350W, jedan supertihi s 12cm ventom i jedan s 8cm ventom. kad sam ja kupoval (pocetkom godine) je bilo uredno u cjeniku oba modela... ovaj s 8cm ventom je bil oko 180kn, onaj s 12cm oko 260... koga vraga sad muljaju - ne znam. ne zovu se ve-mulj bez razloga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Konacno danas razgovarao s ve-muljom u Zg i Vž i obecali da ce se napajanje (onaj s 12 cm vent : goood : ) pojaviti u Vž u srijedu. He he uspio sam uvjeriti ove u Vž da ipak postoji razlika izmedju jednog i drugog ![]() Zivi bili pa vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
e javi nam onda,ovi u Osijeku ne razlikuju boje a ne veličinu venta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam tog 350 W s 12 cm ventom...i službeno je to Fortron 350W Silent Storm.... Što se tiće buke.....hmm....toga kod ovoga napajanja nema...ili sam ja oglušio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Eto, javljam da je u ve-milu proslo sve za 5 nakon sitnih uvjeravanja ![]() Rekli oni da roba stize u srijedu i tako je i bilo : cheers2 . A kaj se tice napajanja uopce ga ne cujem: goood : , a usput sam na proc piknul i sonic tower, tak da mi jos preostaje stisavanja hdd, kojeg jedinog cujem : roller : , ali nekom drugom prilikom kad nabavim neko kulturno kuciste. Svima hvala na savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
jejjjjjjjjj.....pa ja nisam gluh......to se stvarno nečuje...... Uživaj....nadam se da će te još dugo i kvalitetno služiti! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
To je ona stara japanska - das prst oce ruku :clap: . He he ima nas svakakvih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Nisam siguran za Bluestorm, ali mislim da je netko na forumu napisao da nije baš pretiho..... Malo pretraži forum....sigurno ima nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
a nema logike da je bluestorm od 500W tih, a onaj od 500W ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |