![]() |
chieftec ili fortron
Citam dosta na forumu i dosta hvalite gore navedena napajanja.
Planiram kupiti jedno od ovih napajanja od 350w, pa me interesira koje bi bilo bolje uzeti, a da je tise, sto mi je veoma bitno. |
fortron u svakom slučaju:)
|
Oba su dobra, oba su tiha. Mogao si malo prolistati i stare threadove, bilo je ovaj tjedan već priče o njima...;)
|
citao i listao, ali nigdje nisam nasel neku razliku u korist jednoga ili drugoga kaj se tisine (glasnoce) tice.
Vjerojatno su tu negdje: cheers2 . Ipak cu uzeti fortrona. Nadam se da nebudem fulal :mad: . Hvala. |
ma fulati nemres,oba napajanja su dobra...imam cuftu ovu iz siga i zadovoljan sam skroz....
|
fortron je iznimno tih. nisi pogrijesio.
|
Jel ima taj Fortron 350W odvojena 4 pina na ATX kontektoru?
|
Ima.
|
Eto problema.
Stikgo ja juce u ve-mil da uzmem fortrona 350W, kad mi tutne neki fortron s 80 mm vent., a na stranicama http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=kucista se jasno vidi i pise da ima 12 cm vent. Isto je i na drugim stranicama npr: http://www.ldlc.com/fiche/PB00017273.html . Interesira me dali su mi mozda probali uvaliti u prodavaonici ve-mila u Varaždinu neki stari model ili ko zna kaj? Edit: Nisam ga uzeo jer smatram da su se sve gore navedene tvrdnje odnosile na napajanje s 12 cm vent. Da onda ipak uzmem cifteka ili da se svadim u ducanu?? |
e moja Ribo ,kad sam ga išao kupiti to su i meni gadovi napravili...pa sam rekao da me ve-mil neche vidjeti...
kažu kao da im je to nova serija toga??? ja se izgubio van i nisam kupio...tak da nisi jedini;) |
Postoje DVA modela od 350W, jedan supertihi s 12cm ventom i jedan s 8cm ventom. kad sam ja kupoval (pocetkom godine) je bilo uredno u cjeniku oba modela... ovaj s 8cm ventom je bil oko 180kn, onaj s 12cm oko 260...
koga vraga sad muljaju - ne znam. ne zovu se ve-mulj bez razloga :D |
Konacno danas razgovarao s ve-muljom u Zg i Vž i obecali da ce se napajanje (onaj s 12 cm vent : goood : ) pojaviti u Vž u srijedu. He he uspio sam uvjeriti ove u Vž da ipak postoji razlika izmedju jednog i drugog ;) .
Zivi bili pa vidjeli. |
e javi nam onda,ovi u Osijeku ne razlikuju boje a ne veličinu venta...:)
|
Ja imam tog 350 W s 12 cm ventom...i službeno je to Fortron 350W Silent Storm....
Što se tiće buke.....hmm....toga kod ovoga napajanja nema...ili sam ja oglušio :eek: : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Rekli oni da roba stize u srijedu i tako je i bilo : cheers2 . A kaj se tice napajanja uopce ga ne cujem: goood : , a usput sam na proc piknul i sonic tower, tak da mi jos preostaje stisavanja hdd, kojeg jedinog cujem : roller : , ali nekom drugom prilikom kad nabavim neko kulturno kuciste. Svima hvala na savjetima. |
jejjjjjjjjj.....pa ja nisam gluh......to se stvarno nečuje......
Uživaj....nadam se da će te još dugo i kvalitetno služiti! Pozdrav! |
Citiraj:
To je ona stara japanska - das prst oce ruku :clap: . He he ima nas svakakvih :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ispričavam se
a jel neko zna za ovaj jel tih :D http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.725.005 |
Nisam siguran za Bluestorm, ali mislim da je netko na forumu napisao da nije baš pretiho.....
Malo pretraži forum....sigurno ima nešto... |
a nema logike da je bluestorm od 500W tih, a onaj od 500W ne :)
|
tih je to je sigurno i provjereno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |