|
![]() |
#1 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
BeyondTV
Ima li tko iskustva s ovim programom za gledanje tv-a?Problem je u tome da kada ga instaliram i hoću gledat tv,on automaski počne snimat to što gledam,bez ikakve kontrole ili prethodne najave!Da li netko zna kako stati na kraj tom neželjenom snimanju?
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FC Bayern supporter
|
Vjerojatno je to problem,probat ću! Hvala!!
![]() |
#4 |
FC Bayern supporter
|
Ovaj je i dalje nabrijan na snimanje i kreće snimat svaki put kad se pokrene program tj.kad se ide gledat tv.Još kakve ideje?
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa vidi pod Advanced settings dali postoji opcija, ja sam ga vec uninstall, ali koliko se sjecam kad ga pokrenem, on otvori prozor sa izbornikom sto zelim. TV, Record to dvd, Capturing...itd?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
FC Bayern supporter
|
Gdje se isključuje taj time shifting??Pregledao sam sve ali nisam primjetion taj tima shifting,a nema ni bilo kakve opcije u kojoj bi mogao isključit to snimanje.Događa mi se to da kad krenem gledat tv u procesima(CTRL+ALT+Del) se pojavi recording engine i zauzme 50% zauzeća procesora te mi slika zastajkuje.Kada na ikonicu od Beyonda i tray-u stisnem desnom tipkom i odem na stop all recordings on ne reagira. Koristim MSI DigiVox A/D,trenutno gledam tv preko analognog signala.
![]() |
#9 |
FC Bayern supporter
|
Dogovoreno,hvala ti unaprijed na trudu!
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nisam ziher ali mislim da u BeyondTV to ne možeš isključiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
nista od toga. taj prog je napravljen idiot proof, u biti da imas sve mogucnosti koje navode a da ih netrebas podesavati niti ukljucivati. eventualno probaj reinstallat i ovaj put prije nego kliknes finish oznaci onu zadnju opciju. Program je bio punih 10 min na kompu.... inace probaj powercinemu vecini ljudi odgovara i dosta je jednostavna. a ako volis jako podesavati, svakako probaj opensource mediaportal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
FC Bayern supporter
|
Citiraj:
Pozdrav!
![]() |
|
|