![]() |
BeyondTV
Ima li tko iskustva s ovim programom za gledanje tv-a?Problem je u tome da kada ga instaliram i hoću gledat tv,on automaski počne snimat to što gledam,bez ikakve kontrole ili prethodne najave!Da li netko zna kako stati na kraj tom neželjenom snimanju?
|
Skinuo sam ga bas da vidim i mislim da si kod instalacije u ovom trenutku stisnuo "Finish". To je vjerojatno tvoj problem. Trebao si ono zadnje "Launch Nothing".
http://img243.imageshack.us/img243/282/image1vu4.th.jpg |
Vjerojatno je to problem,probat ću!
Hvala!! |
Citiraj:
|
Pa vidi pod Advanced settings dali postoji opcija, ja sam ga vec uninstall, ali koliko se sjecam kad ga pokrenem, on otvori prozor sa izbornikom sto zelim. TV, Record to dvd, Capturing...itd?
|
iskljuci time shifting u postavkama
|
Citiraj:
Koristim MSI DigiVox A/D,trenutno gledam tv preko analognog signala. |
evo skinuti cu pa javim ak rijesim..
|
Dogovoreno,hvala ti unaprijed na trudu!
|
Nisam ziher ali mislim da u BeyondTV to ne možeš isključiti.
|
nista od toga. taj prog je napravljen idiot proof, u biti da imas sve mogucnosti koje navode a da ih netrebas podesavati niti ukljucivati.
eventualno probaj reinstallat i ovaj put prije nego kliknes finish oznaci onu zadnju opciju. Program je bio punih 10 min na kompu.... inace probaj powercinemu vecini ljudi odgovara i dosta je jednostavna. a ako volis jako podesavati, svakako probaj opensource mediaportal. |
Citiraj:
Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |