|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
G80 Image Quality Investigation
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ohoho: Conclusion: For the longest time we enthusiasts have become accustomed to minor evolutionary steps in the GPU Industry. From refreshes to a lack of changes in overall features support. This is not the case with the Geforce 8800GTX. The Geforce 8800GTX is the most revolutionary consumer graphic card I have seen since the R300. I expect the G80 to set the precadent for how we judge image quality and performance in the future. Ono sto je mene impresioniralo su dvije 8800GTX u SLI-ju, spojene na 30" LCD i na njima pici CoD2 "nafrljen" do kraja (kako se popularno kaze) u rezoluciji 2560x1600 u 110fps-a! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jako dobar link, no samo da upozorim, ako pokušate pogledati koju sliku, dosta su teške, preko mege i pol svaka. No, gledam rezultate i stvarno, grafa je prejaka. EDIT: @Jelc, ali ima i od 1.8MB! Ja sam gledao par prvih slika, i one su velike.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 09.11.2006. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Moram priznati, iznenadilo me da su se okrenili prema kvaliteti slike. Trenutno je situacija po kvaliteti slike totalno drugačija. Do sad je ATi imao kvalitetniji AF, sad baš i nije tako. Bit će ovaj okršaj (G80 vs R600) jako zanimljiv ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Ma nemoj... ![]() A tulio si ko papiga da: Nema razlike Ti ne vidiš razliku I ne kužiš o kojoj razlici u AF-u mi to pričamo.... ![]() Ja se ne čudim-bilo je krajnje vrijeme da naprave nekaj po tom pitanju. Svaki ozbiljan test 6xxx i 7xxx serije je kao - uvjek stavljao nedostatak HDR+AA (manja greda) i lošiji AF i pretjerane "optimizacije" po tom pitanju.
![]() |
#7 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo jedan link na članak slične tematike. Vrlo zanimljiv i dobro napisan. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870 Meni je najviše upala u oko potrošnja 8800 gtx u sli modu. U oblivionu je potrošnja stuje oko 486 W. Ovo mora biti rekord. edit: Naravno potrošnja se odnosi na cijeli sistem.
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jao koja grafa ![]() 88xx e biti moja sljedeca grafuljica ![]() Kako grafa zdere FEAR prestrasno ![]()
![]() |
#10 |
Pečurka
|
Kolega Jelc, ja stvarno ne znam kako vi u 2D-u na desktopu i kad gledate filmove na kompu vidite razliku s uključenim AF i isključenim AF, te između ATi-a i NVidije u navedenim situacijama. Jer, da ste, kolega, bar malo se trudili čitati šta ja pišem bez predrasude o tome da ja kategorički pljujem i omalovažavam ATi i njihove proizvode, vidjeli bi da nigdje, ali nigdje, nisam spominjao AF te primjene istoga u igrama, već sam isključivo pričao o kvaliteti slike u 2D okruženju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pečurka
|
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A kad je izasao X1900XTX, onda su svi govorili o bucnom dual slot cooleru, grijanju, potrosnji struje itd...a sada je to mrcina...nikad nece biti dobro, sto god bilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|