![]() |
G80 Image Quality Investigation
|
Ohoho:
Conclusion: For the longest time we enthusiasts have become accustomed to minor evolutionary steps in the GPU Industry. From refreshes to a lack of changes in overall features support. This is not the case with the Geforce 8800GTX. The Geforce 8800GTX is the most revolutionary consumer graphic card I have seen since the R300. I expect the G80 to set the precadent for how we judge image quality and performance in the future. Ono sto je mene impresioniralo su dvije 8800GTX u SLI-ju, spojene na 30" LCD i na njima pici CoD2 "nafrljen" do kraja (kako se popularno kaze) u rezoluciji 2560x1600 u 110fps-a! |
Jako dobar link, no samo da upozorim, ako pokušate pogledati koju sliku, dosta su teške, preko mege i pol svaka.
No, gledam rezultate i stvarno, grafa je prejaka. EDIT: @Jelc, ali ima i od 1.8MB! Ja sam gledao par prvih slika, i one su velike. |
Citiraj:
Izgleda da su se ipak malo više potrudili po pitanju kvalitete prikaza. |
Moram priznati, iznenadilo me da su se okrenili prema kvaliteti slike. Trenutno je situacija po kvaliteti slike totalno drugačija. Do sad je ATi imao kvalitetniji AF, sad baš i nije tako. Bit će ovaj okršaj (G80 vs R600) jako zanimljiv :)
|
Citiraj:
A tulio si ko papiga da: Nema razlike Ti ne vidiš razliku I ne kužiš o kojoj razlici u AF-u mi to pričamo....:p Ja se ne čudim-bilo je krajnje vrijeme da naprave nekaj po tom pitanju. Svaki ozbiljan test 6xxx i 7xxx serije je kao - uvjek stavljao nedostatak HDR+AA (manja greda) i lošiji AF i pretjerane "optimizacije" po tom pitanju. |
Evo jedan link na članak slične tematike. Vrlo zanimljiv i dobro napisan.
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870 Meni je najviše upala u oko potrošnja 8800 gtx u sli modu. U oblivionu je potrošnja stuje oko 486 W. Ovo mora biti rekord. edit: Naravno potrošnja se odnosi na cijeli sistem. |
Citiraj:
|
Jao koja grafa :D
88xx e biti moja sljedeca grafuljica :) naravno kada cjena padne na neku pristojnu razinu Kako grafa zdere FEAR prestrasno :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:eek: bome jaka igracka.
i grije se. i zdere struju. i velika je. al ima i postene performanse |
A kad je izasao X1900XTX, onda su svi govorili o bucnom dual slot cooleru, grijanju, potrosnji struje itd...a sada je to mrcina...nikad nece biti dobro, sto god bilo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |