|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Htio bi samo pohvaliti HGshrot glede reklamacija. Ja sam dao im freezer64 20.09 na reklamaciju i dobio sam ga tek jucer : baad : . Da nebude sve tako crno, sad sam dobio freezer64Pro : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
u svakom zlu neko dobro...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jake ti utjehe za skoro 40 dana cekanja .... ![]()
![]() |
#5 | |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
najbolje je kad ti poslije reklamacije laptopa vrate 3000 kn skuplji model: goood :
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
čini mi se da na forumu vrijedi pravilo da se po trgovinama smije pljuvati, ali se kao ne smije reklamirati, iako se svakodnevno reklamira links, a pljuje hgspot... ![]() uglavnom, On topic, ja sa HGSpotom odlična iskustva sa reklamacijama, (što ne mogu reć u potpunosti za Links) također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca. I ja uzeo lovu nazad, bez ikakvih problema. Dok mi u Linksu ne žele vratiti novac od yebenog miša koji košta 150kn, nemaju ga uopće više, neće ga dobivati, nemaju ništa za toliko novaca... i onda sam primoran doplatiti. Lovu NE VRAĆAJU : finger : toliko od mene |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Pa ne bi nitko bio lud uzimat novi player, kad moze dobit punu cijenu koju je dao, i kupit dva playera za iste pare... Sto se HG-a tice, nikad loseg iskustva s njima (Pricam o Pozeskom) tako da nema smisla pljuvat po njemu. Oko vracanja novaca ovisi od poslovnice, do poslovnice, tako da ce nekome vratit novce, a u Pozegi ne zele... I kad nesto reklamiram, mogu uzet bilo sto u toj protuvrijednosti, ili nadoplatit za nesto drugo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() samo sam htio pohvaliti njihov odnos. ![]() |
|
![]() |