Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.10.2006., 20:39   #1
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Thumbs down Reklamacija

Htio bi samo pohvaliti HGshrot glede reklamacija. Ja sam dao im freezer64 20.09 na reklamaciju i dobio sam ga tek jucer : baad : . Da nebude sve tako crno, sad sam dobio freezer64Pro : lol2 :
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2006., 21:39   #2
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
u svakom zlu neko dobro...
Oglas

Oglas
Staro 28.10.2006., 21:40   #3
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
jake ti utjehe za skoro 40 dana cekanja .... <

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2006., 21:45   #4
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
a ipak postoji utjeha ma mislim da je stvarno sa tim servisima u hrv problem... ako servisiraju u razumnom roku, onda nesto ne valja, ko moja p4c
Staro 30.10.2006., 12:22   #5
Gericom
Respected User

Gericom's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
Htio bi samo pohvaliti HGshrot glede reklamacija. Ja sam dao im freezer64 20.09 na reklamaciju i dobio sam ga tek jucer : baad : . Da nebude sve tako crno, sad sam dobio freezer64Pro : lol2 :
nije to ništa
najbolje je kad ti poslije reklamacije laptopa vrate 3000 kn skuplji model: goood :

Black beast
DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb
Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W
17" LCD Philips 170C

Gericom je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2006., 13:37   #6
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca!
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2006., 13:31   #7
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Pink_Floyd Pregled postova
Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca!
kao prvo da kažem da ovakvi threadovi ne bi trebali biti otvarani..

čini mi se da na forumu vrijedi pravilo da se po trgovinama smije pljuvati, ali se kao ne smije reklamirati, iako se svakodnevno reklamira links, a pljuje hgspot...

uglavnom, On topic, ja sa HGSpotom odlična iskustva sa reklamacijama, (što ne mogu reć u potpunosti za Links)

također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca.

I ja uzeo lovu nazad, bez ikakvih problema. Dok mi u Linksu ne žele vratiti novac od yebenog miša koji košta 150kn, nemaju ga uopće više, neće ga dobivati, nemaju ništa za toliko novaca... i onda sam primoran doplatiti. Lovu NE VRAĆAJU : finger :

toliko od mene
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2006., 20:10   #8
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
...

također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca.

...
I naravno, kad si dobio pare nazad, kupio si isti takav player u pol cijene

Pa ne bi nitko bio lud uzimat novi player, kad moze dobit punu cijenu koju je dao, i kupit dva playera za iste pare...

Sto se HG-a tice, nikad loseg iskustva s njima (Pricam o Pozeskom) tako da nema smisla pljuvat po njemu. Oko vracanja novaca ovisi od poslovnice, do poslovnice, tako da ce nekome vratit novce, a u Pozegi ne zele... I kad nesto reklamiram, mogu uzet bilo sto u toj protuvrijednosti, ili nadoplatit za nesto drugo...
slink je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2006., 20:20   #9
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor slink Pregled postova
I naravno, kad si dobio pare nazad, kupio si isti takav player u pol cijene

Pa ne bi nitko bio lud uzimat novi player, kad moze dobit punu cijenu koju je dao, i kupit dva playera za iste pare...
nisam, uzeo sam novce, i uložio u nešto nevezano sa kompom.. van HG-a..

samo sam htio pohvaliti njihov odnos.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2006., 17:35   #10
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
lol za Pink Floydov avatar... dobar...
JuVe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas