PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Reklamacija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50379)

Problem 28.10.2006. 20:39

Reklamacija

Htio bi samo pohvaliti HGshrot glede reklamacija. Ja sam dao im freezer64 20.09 na reklamaciju i dobio sam ga tek jucer : baad : . Da nebude sve tako crno, sad sam dobio freezer64Pro : lol2 :

De5tr0yer 28.10.2006. 21:39

u svakom zlu neko dobro...

Codiac 28.10.2006. 21:40

jake ti utjehe za skoro 40 dana cekanja .... :( <

De5tr0yer 28.10.2006. 21:45

a ipak postoji utjeha;) ma mislim da je stvarno sa tim servisima u hrv problem... ako servisiraju u razumnom roku, onda nesto ne valja, ko moja p4c:(

Gericom 30.10.2006. 12:22

Citiraj:

Autor Problem (Post 555266)
Htio bi samo pohvaliti HGshrot glede reklamacija. Ja sam dao im freezer64 20.09 na reklamaciju i dobio sam ga tek jucer : baad : . Da nebude sve tako crno, sad sam dobio freezer64Pro : lol2 :

nije to ništa
najbolje je kad ti poslije reklamacije laptopa vrate 3000 kn skuplji model: goood :

Pink_Floyd 31.10.2006. 13:37

Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca!

Gabre 04.11.2006. 13:31

Citiraj:

Autor Pink_Floyd (Post 556942)
Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca!

kao prvo da kažem da ovakvi threadovi ne bi trebali biti otvarani..

čini mi se da na forumu vrijedi pravilo da se po trgovinama smije pljuvati, ali se kao ne smije reklamirati, iako se svakodnevno reklamira links, a pljuje hgspot... ;)

uglavnom, On topic, ja sa HGSpotom odlična iskustva sa reklamacijama, (što ne mogu reć u potpunosti za Links)

također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca.

I ja uzeo lovu nazad, bez ikakvih problema. Dok mi u Linksu ne žele vratiti novac od yebenog miša koji košta 150kn, nemaju ga uopće više, neće ga dobivati, nemaju ništa za toliko novaca... i onda sam primoran doplatiti. Lovu NE VRAĆAJU : finger :

toliko od mene

slink 04.11.2006. 20:10

Citiraj:

Autor Gabre (Post 560340)
...

također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca.

...

I naravno, kad si dobio pare nazad, kupio si isti takav player u pol cijene ;)

Pa ne bi nitko bio lud uzimat novi player, kad moze dobit punu cijenu koju je dao, i kupit dva playera za iste pare...

Sto se HG-a tice, nikad loseg iskustva s njima (Pricam o Pozeskom) tako da nema smisla pljuvat po njemu. Oko vracanja novaca ovisi od poslovnice, do poslovnice, tako da ce nekome vratit novce, a u Pozegi ne zele... I kad nesto reklamiram, mogu uzet bilo sto u toj protuvrijednosti, ili nadoplatit za nesto drugo...

Gabre 04.11.2006. 20:20

Citiraj:

Autor slink (Post 560672)
I naravno, kad si dobio pare nazad, kupio si isti takav player u pol cijene ;)

Pa ne bi nitko bio lud uzimat novi player, kad moze dobit punu cijenu koju je dao, i kupit dva playera za iste pare...

nisam, uzeo sam novce, i uložio u nešto nevezano sa kompom.. ;) van HG-a..

samo sam htio pohvaliti njihov odnos. :)

JuVe 12.11.2006. 17:35

lol za Pink Floydov avatar... dobar... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59.