Citiraj:
Autor Pink_Floyd
(Post 556942)
Sta se tiče hgspota svake pohvale u vezi reklamacija, meni je prije 7-8 mjeseci crkla gainwardova 6600GT koju san platia prije godinu ipo 2100kn taman tad izasla, i naravno nakon 7-8 miseca cijene su im pale na 1100kn a meni moja crkne a vise nisu bile dobavljive u hga i oni mi ponudili da uzmem bilo sta u vrijednosti koju san ja platia odnosno 2100kn , i tako uzea dfia ultra-d , hitachia 160gb sataII i sonic towera , svaka im čast, je da san čeka misec dana ali isplatilo se!! A to je stvarno lipo kad ti neko ne radi probleme kod reklamacija , dodje ti da ubiješ koga kad si u pravu pa te neko prca!
|
kao prvo da kažem da ovakvi threadovi ne bi trebali biti otvarani..
čini mi se da na forumu vrijedi pravilo da se po trgovinama smije pljuvati, ali se kao ne smije reklamirati, iako se svakodnevno reklamira links, a pljuje hgspot... ;)
uglavnom, On topic, ja sa HGSpotom odlična iskustva sa reklamacijama, (što ne mogu reć u potpunosti za Links)
također, riknuo mi dvdplayer za 7-8mjeseci, u međuvremenu mu duplo pala cijena, i oni meni fino kažu možete uzeti takav novi, zamijeniti za nešto, ili uzeti lovu nazad, i to PUNI iznos koji sam platio, iako je takav sada u prodaji za pola novaca.
I ja uzeo lovu nazad, bez ikakvih problema. Dok mi u Linksu ne žele vratiti novac od yebenog miša koji košta 150kn, nemaju ga uopće više, neće ga dobivati, nemaju ništa za toliko novaca... i onda sam primoran doplatiti. Lovu NE VRAĆAJU : finger :
toliko od mene
|