|
![]() |
#1 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() dakle, u zadnje vrijeme mi se događa da nakon nekog vremena jednostavno ne mogu više surfati. oni ekrančići ![]() ono što je meni posebno čudno-jer nemam pojma zašto se to događa-je to da se prije svakog gubitka veze taskbar promijeni na sekundu dvije u win classic style…i nakon toga mi je veza mrtva… : stoopid i ako sam dobro primijetila, dok stavim u svojstva mrežne da se ip adresa određuje automatski, veza se dosta brže izgubi nego kad ja upišem postavke… e da-i ekrančići ostaju u trayu u tom slučaju (automatsko dodjeljivanje ip adr.) a kad ja upišem adrese, a veza krepa, nema monitora, znači status 'nepovezano', ali se ipak ne mogu ponovo spojiti… tj. pojavi mi se onaj prozorčić za spajanje i sve ok, prođe sve ono 'provjera korisničkog imena' itd., ali je i dalje nepovezano… nemam uopće ideju što bi moglo bit razlog tome… da napomenem samo, lampice na modemu (zyxel) uredno svijetle… :confused: nadam se da ovo nije bilo skroz nerazumljivo i zbrda-zdola… jer trenutno sam prilično iziritirana pa ne mogu ni misliti kak spada : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=51078 evo pogledaj taj link...isti sam problem imao prije par dana...probaj vratiti sistem...to je meni uspjelo i sad radi dobro... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
koliko ja vidim, nije baš 'isti' problem...meni se nikakva poruka ne javlja...i ne pomaže ištekavanje/gašenje modema...samo restart kompa... sistem ionako ne mogu vratiti jer nemam točaka za vraćanje prije nego što se to počelo događati... što da probam? repair? a nema nitko ideju zašto se to događa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pa probaj još malo proskenirati sa ad-awarom i s&B i sličnim alatima..pa vidi kaj bude...ak ništa ne pomaže onda, po meni, bi trebalo repaire win.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje vrijeme T-com dosta prčka po mreži pa se zna dogoditi da lampica na ZyXELu pozeleni, ali to nije razlog da ti se događaju ovakvi problemi. Za početak probaj otiči u postavke routera i napraviti samo konfiguraciju na Wizard Setup, next, next i potvrdi za kraj. Jako je osjetljiv na pad napona ili kratkotrajni nestanak struje i hoče se blesirati sa nekim sitnim greškicama. Malo radi malo ne. Kao recimo kod tebe. Imao sam sličan problem. Nakon nekog vremena pukne veza. Ako to ne upali probaj sa nekim drugim modemom da vidiš u čemu je greška. ZyXEL ili komp.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
|
|