|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iskon telefon+ADSL2 ?
Zna li netko nešto više o ovome? http://www.iskon.hr/broadband_telekom
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Yup, za koji dan Iskon izlazi u javnost sa ADSL2+ punudom i svim goodiesima koji uz to stižu.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
valjda bude nesto od toga i u rijeci... meni su u iskonu rekli da adsl2 neće zaobići gornju vežicu i da će biti dostupan u 12. mjesecu... za brzine mi nisu htjeli reći a cjene će navodno biti identične tcom dsl-u. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Iskon je uvijek bio nešto jefiniji od t-coma pa se nadam da će i sada biti tako. A ja imam Iskon ADSL... I baš sam prije mjesec dana tražio informacije o 2play-u. Odgovor je bio da pratim njihov web jer se ADSL2+ već mjesecima uspješno testira na 3 centrale u Zg. Ne znam koliko će biti ostvarene ADSL2+ brzine (24/1 Mbit/s) zbog loše infrastrukture, ali bolje išta nego sadašnje stanje. Moja pretpostavka je da ADSL biti flat. EDIT: ima jedan veeeliki plus u tome - nema više t-com računa za telefon!!
#6 | |
schwere panzerspitze
|
Citiraj:
a t-com račun za telefon? to mi nikad nije bio trn u oku pa ne vidim zašto bi to bila prednost? nijedan račun se sam neće platiti. a računa je ionako hrpa pa mi je svejedno da li je adsl i telefon na jednom, dva ili 5 računa... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sad sam nazvao sluzbu, narano nema pouzdanih info, ali brzine dwnloada ce ostti iste, a povecati ce se upld malo.najvjerojatnije ce telefon biti ustekan u modem, ali cec biti obicna linija, ne voip. a racun ce biti smao jedna jer ce se biti spojeno nanjihovu infrastrukturu..sad, kako seru...znaci oni su provukli nove zice i nove centrale rade( a do sada nitko niije imao svoju infrastrukturu) ...ma, sve je tosad ista firma,pa vishe nece iznjmljivati nego koristiti...ma, koje sheme..damn |
![]() |
![]() |
#8 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma ne mogu ostati iste brzine, onda to nije ADSL2, pvećat će ih, ali "obična" dsl usluga neće više imati pakete, to se već priča.... I navodno će t-com povećati brzine i pakete iza nove godine, e sada hoće ih ukinuti ili povećati, ali znam da će prema nekim informacijama biti 3mbit/s i 6mbit/s |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Spominju se pocetak 12. i/ili pocetak 1.mj kao vrijeme promjena u T-comu, sto se tice promjena paketa i brzina. Napomena - nije nikakva sigurna informacija.
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
sweet. brijem da će cijene za neke normalne pakete (2048/512) biti donekle normalne. meni bi bash fino sjeo jedan takav...
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sterilize Stupid People
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
#14 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
naravno, nego ljudi zaboravljate da je sada iskon = t-com... i da sve sto iskon ponudi ne ide bez odobravanja t-coma... tako da sto god iskon ponudi, i t-com ce jaaako brzo to isto ponuditi pod malo drugacijim uvjetima naravno, ali svejedno ce ponuditi, a atha je u pravu, isto i ja cujem da je kraj ove godine, eventualno pocetak iduce veliki pomak za dsl u hrvata ( 3mbit osnovni paket i flat ispod 150kn na tom paketu )... |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam pak čuo da će npr. moj postojeći paket od 1GB koji mi još nije stigao početkom 12mj bit dignut na 5 GB uz pripadajuću brzinu i naravno staru cijenu od 100kn. Sad mi dođe da ubijem šogora. Mogli smo uzet jedan DSL Siemens wlan i amen!
#16 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Super kad sam razgovarao sa Iskonom u vezi testiranja toga nije mi bilo dostupno nadam se da će do izlaska usluge i ja postat dostupan ![]() BTW čuo sam da će Optima doć do ZG i kao početkom iduće godine će pokrit veći dio ZG. Al nekako ću ja najrađe na Iskon neznam mislim da će mi se više svidjet njihova ponuda nego optimina
#17 |
Premium
|
Optima nudi 3play (TF+TV+ADSL2), a Iskon 2play (TF+ADSL2+). Razlika je i u tome što Optima to nudi putem optike što znači kopanje do tebe. Zbog toga se ugradnja plaća nekih 900kn jednokratno. Iskon koristi postojeće TF parice. Koliko se ja kužim u tehniku, to bi značilo da bi postojećim korisnicima ADSL-a maknuli splitter i stavili drugi modem koji ima priključak za telefon.
#18 |
schwere panzerspitze
|
zar 3play i optiku ne nudi za sad samo vodatel? zapravo svi nešto nude samo na papiru.. a dostupnost 0 |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Svi su čuli... To je ono šta me brine.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
#22 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Samo neka više dođu i budu mal šire od samog centra većeg grada dostupni ![]()
#23 |
Chipokemon
|
slazem se s tobom, kao da je problem T-comu platiti nekoliko likova da okolo po netu sire takve informacije i onda si ljudi misle: "Ma necu odhebat t-comovce, ne isplati mi se kada ce uskoro pojeftiniti" tako je bilo nesto slicno u 3. ili 4. mjesecu ove godine, doletio je ovaj "Fake" (pro lazov) i izjavio da vrlo, vrlo vjerovatno u 5. mjesecu t-com pojeftinjuje, dodje 5. mjesec i kita labudova .... ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Sterilize Stupid People
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Sterilize Stupid People
|
Ja što sam rekao, tako se i dogodilo... Ja nisam rekao da će biti 1.05.... A ti se malo prisjeti ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38745 |
![]() |
![]() |
#26 |
Chipokemon
|
ajde malo sam te nepravedno optuzio (sada sam potrazio taj topic), sorry al opet, svi vi nesto pricate pocetak 2007., po meni, realno gledajuci to znaci 3. mjesec 2007 (hebiga, pesimist sam ![]() edit: evo ti si ga isto naso
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#27 |
Sterilize Stupid People
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo vam malo inside informacija... Iskon kreće s ADSL2+ ponudom 09.11 za korisnike u dosegu njihovih centrala.... instalacija+ modem/router [ne ***e ih što ga potencijlno već imate] 450 kuna ili 1 kn+12 mjeseci omče oko vrata (da vrijedi i za one koji su trenutni XXL ADSL korisnici)... Cijene i paketi zasad nepoznanica.... opaska "biti će povoljniji" od sadašnjih cijena/paketa je jedina "pouzdana" informacija... |
![]() |
![]() |
#30 |
You'll Never Walk Alone
|
Uglavnom samo dobre vijesti stizu u zadnje vrijeme,bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se razviti stvari do kraja godine....tako se zakotrljala vijest o dizanju paketa i ostvarila se vrlo brzo,tako da nebi se cudio da se ova nova vijest vrlo brzo ostvari pa da nas korisnike opet iznenade....
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|