|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Dragan Petric Sindrom - Bug TV i sam Bug - Užas!
![]() Eto Dragana..lijepo se smješka, sav izfotoshopiran..lijepo, lijepo, svaka bi ga za zeta..dečko se zna lijepo i šalit..ili ne.. Eto, igrom slučaja uzeo sam Bug jer me privlačila tema o Visti..listam..listam.. ..reklama, reklama, članak, reklama, reklama, reklama..članak..reklama, reklama.. Ok, ovo košta 33kn..valjda nečemu vrijedi dvd.. Ubacim, gledam hrpicu programa i vidim BUG TV..nisam imao običaja to gledati, no ajmo..imam vremena pa da pogledam.. ..božee..pa šta je ovo? Ovaj tip kao radi recenziju nekog moba..i počinje recenziju kao razgovarajuć s B. Gatesom..oprostite ako ovo nekog vrijeđa, ali tip je *cenzura*..ono..*cenzura*..*cenzura*..pa tko je tog čovjeka stavio na recenzije?? Netko ga je očito uvjerio da je smješan? ..mislim, mora bit to.. Užas, užas, užas..naj gora recenzija bilo čega..pa onaj tip koji je prodavao noževe na televiziji je bio bolji..uvjerljiviji..smješniji.. ..ovaj tip je *cenzura*.. ..ok, možda ga vi volite i smijete se svakoj njegovoj šali..ali ja više ne palim BUG TV..
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 05.01.2007. u 01:39. |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
|
Da pokažemo naciji koliko je Drago nastrojen humoru..evo što sam našao na netu: http://two.xthost.info/htz/debil.wmv
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je li ti ikada palo na pamet, da npr. to nije njegova ideja i da on to mora raditi kako bi zaradio za kruh? Osobno, smatram da si stvarno prešao granice. Nitko ne zavrijeđuje da bude vrijeđan radi onoga što radi. Svaki posao je častan, pa tako i ovaj!
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Šta je pjesnik htio reći? : stoopid |
![]() |
![]() |
#6 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ovo je stvarno pretjerivanje, vrijeđat nekoga tako....
#7 |
..dno
|
Evo..maknuo sam uvrede..no stojim iza posta..gledam i prijašnje bugove..ista špreha..užas..užas...užas.
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Čovječe, ajd OK komentirati nekoga i ne slagati se s njegovim mišljenjem ali ovakvo pljuvanje i psovanje...tko te tjerao da to sve pročitaš/pogledaš. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|