![]() |
Dragan Petric Sindrom - Bug TV i sam Bug - Užas!
http://img77.imageshack.us/img77/878...tricun9.th.jpg
Eto Dragana..lijepo se smješka, sav izfotoshopiran..lijepo, lijepo, svaka bi ga za zeta..dečko se zna lijepo i šalit..ili ne.. Eto, igrom slučaja uzeo sam Bug jer me privlačila tema o Visti..listam..listam.. ..reklama, reklama, članak, reklama, reklama, reklama..članak..reklama, reklama.. Ok, ovo košta 33kn..valjda nečemu vrijedi dvd.. Ubacim, gledam hrpicu programa i vidim BUG TV..nisam imao običaja to gledati, no ajmo..imam vremena pa da pogledam.. ..božee..pa šta je ovo? Ovaj tip kao radi recenziju nekog moba..i počinje recenziju kao razgovarajuć s B. Gatesom..oprostite ako ovo nekog vrijeđa, ali tip je *cenzura*..ono..*cenzura*..*cenzura*..pa tko je tog čovjeka stavio na recenzije?? Netko ga je očito uvjerio da je smješan? ..mislim, mora bit to.. Užas, užas, užas..naj gora recenzija bilo čega..pa onaj tip koji je prodavao noževe na televiziji je bio bolji..uvjerljiviji..smješniji.. ..ovaj tip je *cenzura*.. ..ok, možda ga vi volite i smijete se svakoj njegovoj šali..ali ja više ne palim BUG TV.. |
Da pokažemo naciji koliko je Drago nastrojen humoru..evo što sam našao na netu:
http://two.xthost.info/htz/debil.wmv |
Je li ti ikada palo na pamet, da npr. to nije njegova ideja i da on to mora raditi kako bi zaradio za kruh?
Osobno, smatram da si stvarno prešao granice. Nitko ne zavrijeđuje da bude vrijeđan radi onoga što radi. Svaki posao je častan, pa tako i ovaj! |
Ja isto stvarno ne znam u čemu je problem, ovo na dvd-u je za***ancija, na 52 stranici ti je prava recenzija HTC-a od tog istog lika.
|
Šta je pjesnik htio reći? : stoopid
|
ovo je stvarno pretjerivanje, vrijeđat nekoga tako....
|
Evo..maknuo sam uvrede..no stojim iza posta..gledam i prijašnje bugove..ista špreha..užas..užas...užas.
|
ha onda nemoj čitati... big deal.
|
*cenzura*
|
Čovječe, ajd OK komentirati nekoga i ne slagati se s njegovim mišljenjem ali ovakvo pljuvanje i psovanje...tko te tjerao da to sve pročitaš/pogledaš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |