|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
WIN 2000 problem ?
Bio sam na godišnjem oko mjesec dana. Dođem ne posao kad ono neko se igrao sa mojim PC-om, spor je do bola. Krenem standardno: antivirus, defragmentiranje, ad-aware, pregledam dali mi je netko uvalio kakva sranja. Situacija ostaje ista. Na kraju ustanovim da mi proces "explorer.exe" uzima 100% procesorskog vremena (umjesto 2-3%). Kako je to moguće? Na koji način to ispraviti (formatiranje ne dolazi u obzir). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nesto mi je cudno...znam da explorer je uvjek pokrenut (vidim ga i ja sad u task menageru) ali recimo u sandri ga nema..... a i mislim da mu ekstenzija nije exe..... pogledaj u msconfigu-u jel se pod startup on nalazi, ako je ubi ga jer nebi smjeo tamo biti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ti mora da se šališ !!!!! Probaj ga ti ubiti ![]() ![]() Inače on je uvijek u Task manageru!!!!
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Explorer.exe se nalazi uvijek u tasku i mora biti tamo. Brisanje ne dolazi u obzir ali može pomoći. Malo se izgube ikone po ekranu pa se opet vrate. Tada može poćeti raditi ispravno. Imao sam takvih problema i nemam pojma kako to riješiti. Da se ne bi puno zamarao (3-4 sata) izabrao sam sistem formatiranja (1-2 sata). Gledajući brzinu, mislim da sam ipak profitirao. Dobro, ako netko zna bolje, samo naprijed. Stvarno mi nije jasno zašto ne bi formatiranje dolazilo u obzir. Čega se bojiš?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda čovjek ima disk od preko 100 GB i možda je pun podataka pa ne želi sve pržit na CD -e, a možda čak ni nema pržilicu.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Problem je nestao sam od sebe. Prije potpunog nestanka opterećenje procesora od 100% se selilo 3 puta i to svaki puta na sistemske procese ??? Pitaj boga koji mu je kur** (bio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Nazalost, nema pravog razloga sto se to desava, mozda samo imam(o) losu karmu (za racunala) ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|