|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Windows teme
E ovak. S Tuneup 2006 sam mijenjao neke teme za windowse. Onda sam odlučio da ću ipak ostati na standardnoj windows xp temi (ona plava). Kad sam je stavio taskbar mi je takav kao u recimo windowsima 98. Kad stavim neku drugu temu taskbar ostaje isti, ali se sve drugo promijeni. Postoji koji način da vratim standardne postavke kakve su u windowsima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
deinstaliraj taj program sto menja teme... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
display properties - appearance - windows and buttons Imas win classic i winXP stlye, jel..i kada ubacis winXp style izgleda ti isto kao i kada ukljucis win classic style?
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dali ti bilo kakva tema osim klasicne radi? ako ne, vjerojatno ti servis ne radi. start => run => cmd => napisati: net start "themes" ako kaze neki error, onda je disejblano. onda odi rucno: start => run => services.msc => themes => properties => staviti na automatic => start u slucaju da je servis normalno pokrenut, doslo je do neke "svade" izmedu XP-a i TuneUp-a. u tom slucaju bih preporucio temeljiti scan registriranog RegistryMechanicom. ako ni to ne pomaze, uvijek mozes napraviti system restore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
|
Hm. System restore? Kak da to napravim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
start - all programs - accessorioes - system tools - system restore Imas kalendar sa datumima pa vidis kada si sto instalirao. Naravno to sve dolazi u obzir ako ti je sys restore opcija ukljucena.
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ubij onaj theme servis od TuneUpa i ostavi samo Themes...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
nemam kaj napisati
|
Naravno da system restore opcija nije uključena. Hvala ljudi budem nekaj zmislio. Mogao bi se napraviti i kompletni format jer se već dosta toga nakupilo. Hvala svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|