![]() |
Windows teme
E ovak. S Tuneup 2006 sam mijenjao neke teme za windowse. Onda sam odlučio da ću ipak ostati na standardnoj windows xp temi (ona plava). Kad sam je stavio taskbar mi je takav kao u recimo windowsima 98. Kad stavim neku drugu temu taskbar ostaje isti, ali se sve drugo promijeni. Postoji koji način da vratim standardne postavke kakve su u windowsima?
|
deinstaliraj taj program sto menja teme...
|
Citiraj:
|
pa kad si obriso taj progam, jesi probao onda da oznacis xp temu...
|
display properties - appearance - windows and buttons
Imas win classic i winXP stlye, jel..i kada ubacis winXp style izgleda ti isto kao i kada ukljucis win classic style? |
Citiraj:
|
probaj otic u windows/resources/themes ... i nadji temu xp, otvori ju i stisni ok... trebalo bi da radi...
|
C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna
Probaj pokrenuti rucno. |
dali ti bilo kakva tema osim klasicne radi?
ako ne, vjerojatno ti servis ne radi. start => run => cmd => napisati: net start "themes" ako kaze neki error, onda je disejblano. onda odi rucno: start => run => services.msc => themes => properties => staviti na automatic => start u slucaju da je servis normalno pokrenut, doslo je do neke "svade" izmedu XP-a i TuneUp-a. u tom slucaju bih preporucio temeljiti scan registriranog RegistryMechanicom. ako ni to ne pomaze, uvijek mozes napraviti system restore... |
Hm. System restore? Kak da to napravim?
|
start - all programs - accessorioes - system tools - system restore
Imas kalendar sa datumima pa vidis kada si sto instalirao. Naravno to sve dolazi u obzir ako ti je sys restore opcija ukljucena. |
jesi probao ovo sa servisom?
|
Ubij onaj theme servis od TuneUpa i ostavi samo Themes...
|
Naravno da system restore opcija nije uključena.
Hvala ljudi budem nekaj zmislio. Mogao bi se napraviti i kompletni format jer se već dosta toga nakupilo. Hvala svima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |