|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
6800LE BIOS trebam
ljudi, imam nekih problema sa Leadtekicom A400LE, detaljnije na http://forum.pcekspert.com/showthrea...909#post562909... Naime, trebao bih nekoga ko ima istu karticu da mi pošalje BIOS da ju probam oživiti.. Leadtek A400LE na kartici piše: LR2992 PCB REV:A 1 ![]() ![]() na nono01@gmail.com thanx EDIT: da napomenem da sam skinuo sa MVK techa i bios nije dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ak ti ovaj s mvk techa ne radi hmmm... ja nisam backupal orgial bijos nego koristim ovaj z mvk techa i radi bez problema, grafa je ista...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
EDIT zapravo na slikama svoje kartice (slikao sam kad sam ugrađivao vf700) vidim da po oznakama imamo identićne kartice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Mali Mirko
|
Pa kopirao sam je u mail klijent.... ne kuzim kako nije došla. Čak sam i pogledao da li je u send items. Sad ti je mogu poslati tek iza 16:00h kad dođem doma. Ako ti nije kasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako ti taj bios sa mvk techa ne radi, možda imaš drukčiju memoriju (više ili manje ns nego kartica za koju je taj bios namijenjen). Pogledaj memorijske čipove, brzinu vidiš na čipovima ovako: xxxxx AF xx Rado bih pomogao, no moja je 6800-ica pa je pitanje da li se tvoja uopće može otključati na default 6800 (jedino ako znaš taj podatak)...No, ako ti Pogijev ne bude radio i imaš 2.2 ns memoriju mogu ti poslati svoj bios.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium moderator
|
Pretpostavljao sam da znaš, ali nikada nije na odmet ponoviti ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ta graficka sa slike nije LE nego obicna 6800
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
@ Dodo na zadnjoj slici na naljepnici uljevo piše jasno A400 LE @Swarm dude ovako, to mi je frend posudio iz jednog informatičkog dučana, kao kartica je došla bez pakiranja pa ju prodaje za 400kn... fakat neznam kaj je...kuiš u vindowsima bez drivera ona redi, čim stavim drivere,odee, čak se i čuje kak driveri uspore cooler ali nestane mi slike na monitoru i samo restart pomaže |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Kod cure na kompu gdje reinstalacija vindowsa nije radena sto godina (jos je sp1) ima isti problem dakle jednog dana vise nije mogla uc u windowse. maknuo sam drivere i sve radi. Probaosa sam vise verzija drivera i ocisti komp sa driver cleanerom ali nista ne pomaze. nakraju sam ostavio komp bez drivera za grafu. inace grafa je gf4 mx nesto. Gledao sam malo kratko po netu ali nigdje nisam nasao tocan odgovor. jedino sam probao iskljuciti pod display properties-settings-advence-troubleshoot i maknuti kvacicu sa enable write combining
![]() |
![]() |
#16 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Valjda će sada stići.... javi je li pomoglo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium moderator
|
Možda je softverski problem kao što je zackoj rekao,ali ako ne pali probaj editirati bios i smanjiti frekvencije memorije i gpu-a.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidis kako smo brzo nasli rjesenje. Takva je situacija bila i meni dok mi forumasi nisu pomogli. Svaka cast: cheers2
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
dečki, hvala na svemu, nisam ništa uspio...flasho sa nvflash,wfflash, i winfoxom 2.0, probao 10 Biosa, uključujuči Pogijev i ništa, kartica je mrtva... tnx svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|