![]() |
6800LE BIOS trebam
ljudi, imam nekih problema sa Leadtekicom A400LE, detaljnije na http://forum.pcekspert.com/showthrea...909#post562909...
Naime, trebao bih nekoga ko ima istu karticu da mi pošalje BIOS da ju probam oživiti.. Leadtek A400LE na kartici piše: LR2992 PCB REV:A 1 http://img96.imageshack.us/img96/636...3195vu5.th.jpg http://img256.imageshack.us/img256/9...3199fm8.th.jpg na nono01@gmail.com thanx EDIT: da napomenem da sam skinuo sa MVK techa i bios nije dobar |
ak ti ovaj s mvk techa ne radi hmmm... ja nisam backupal orgial bijos nego koristim ovaj z mvk techa i radi bez problema, grafa je ista...
|
Citiraj:
EDIT zapravo na slikama svoje kartice (slikao sam kad sam ugrađivao vf700) vidim da po oznakama imamo identićne kartice |
e pogi daj pliz ako nije problem...još danas bi htio isprobati jer sutra ili vračam karticu ili kupujem
|
Poslao sam ti na email koji si naveo još jučer.
Javi kako je prošlo. |
|
Pa kopirao sam je u mail klijent.... ne kuzim kako nije došla. Čak sam i pogledao da li je u send items.
Sad ti je mogu poslati tek iza 16:00h kad dođem doma. Ako ti nije kasno. |
Ako ti taj bios sa mvk techa ne radi, možda imaš drukčiju memoriju (više ili manje ns nego kartica za koju je taj bios namijenjen). Pogledaj memorijske čipove, brzinu vidiš na čipovima ovako:
xxxxx AF xx Rado bih pomogao, no moja je 6800-ica pa je pitanje da li se tvoja uopće može otključati na default 6800 (jedino ako znaš taj podatak)...No, ako ti Pogijev ne bude radio i imaš 2.2 ns memoriju mogu ti poslati svoj bios. |
ma znam ja čitati ns na memi, nisam jedanputa flashao grafu. Nije da ovaj sa mvktecha ne radi, radi on, samo je isti vrag ko i stari bios...pokazuje uskličnike
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ta graficka sa slike nije LE nego obicna 6800
|
Citiraj:
|
@ Dodo na zadnjoj slici na naljepnici uljevo piše jasno A400 LE
@Swarm dude ovako, to mi je frend posudio iz jednog informatičkog dučana, kao kartica je došla bez pakiranja pa ju prodaje za 400kn... fakat neznam kaj je...kuiš u vindowsima bez drivera ona redi, čim stavim drivere,odee, čak se i čuje kak driveri uspore cooler ali nestane mi slike na monitoru i samo restart pomaže |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod cure na kompu gdje reinstalacija vindowsa nije radena sto godina (jos je sp1) ima isti problem dakle jednog dana vise nije mogla uc u windowse. maknuo sam drivere i sve radi. Probaosa sam vise verzija drivera i ocisti komp sa driver cleanerom ali nista ne pomaze. nakraju sam ostavio komp bez drivera za grafu. inace grafa je gf4 mx nesto. Gledao sam malo kratko po netu ali nigdje nisam nasao tocan odgovor. jedino sam probao iskljuciti pod display properties-settings-advence-troubleshoot i maknuti kvacicu sa enable write combining |
Citiraj:
Valjda će sada stići.... javi je li pomoglo |
pogi čuj neznam kaj je ali nisam ništ dobil, dobivam cijelo vreme mailove tak da mislim da nije to problem. A da ga hitiš na rapidshare?
Sve u svemu imaš repku za trud :) |
Možda je softverski problem kao što je zackoj rekao,ali ako ne pali probaj editirati bios i smanjiti frekvencije memorije i gpu-a.
|
1 privitaka
Citiraj:
|
uh...imam ga...finaly!!!!!
sutra ujutro javim kak je prošlo, sad se idem van napiti :D tnx pogi |
Vidis kako smo brzo nasli rjesenje. Takva je situacija bila i meni dok mi forumasi nisu pomogli. Svaka cast: cheers2
|
dečki, hvala na svemu, nisam ništa uspio...flasho sa nvflash,wfflash, i winfoxom 2.0, probao 10 Biosa, uključujuči Pogijev i ništa, kartica je mrtva... tnx svima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |