|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Pozdrav svima! 1. Dali je bolja Live-ca ili zvuk integriran na Epox-ici? 2. Ako je bolja a mislim da je, molio bih vas par uputa prije instalacije jer nisam bas vjest, mislim ima li sta iskljucivati u biosu i tako to?
: Samsung 959NF, 19” : EPoX 8RDA+ : AMD XP 2400+, Thoroughbred : Glacialtech Igloo 2500 : Sapphire ATI Radeon 9800pro : Barracuda 80 GB, 7200 rpm : 2 x 256 CorsairXMS, DDR333 : CHIEFTEC Dragon Black DX-01B-D : Inspire 5300 5.1 : Win XP Profesional |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
a 6kanala na 8rda+ palis iz nvidia control panela...naime ona tri izlaza su po defaultu zvucnik,linein i microphone...a kad prebacis na 6kanalni onda su prednji,straznji i sub..nisam siguran u ovaj drugi raspored ali to lako provjeris |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
je, integrirana je bolja od liveice. tak da to picis, a nekih postavki u biosu nemas. a u windozama ces se snaci - tu nema neke filozofije.
![]() |
#4 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ako te zanima midi (teško za povjerovat) Live-ca je bolja, a ako ne preporučujem integr. zvuk.Ja koristim integrirani zvuk, a live 5.1 "skuplja prašinu".Možda je iskoristim za drugi komp.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Gdje se nabije "SPDIF" kabl na 8RDA+? Ne pomaze mi 3 analogna izlaza za zvucnike kad imam pojacalo, pa mi se neda kupovat 3x8 metara kabla da to spojim... Gledo sam po manualu, al' samo sviraju o nekim jumperima po ploci, a nije mi se dalo citat cijeli od korica do korica da shvatim pricu.
![]() |
#6 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
ako mislis na ona tri koja su vec gore trebas otiti u control panel i okrenuti postavku sa 2kanala na 6..naime ona tri jacka imaju duplu funkciju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
|
|