![]() |
EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Pozdrav svima!
1. Dali je bolja Live-ca ili zvuk integriran na Epox-ici? 2. Ako je bolja a mislim da je, molio bih vas par uputa prije instalacije jer nisam bas vjest, mislim ima li sta iskljucivati u biosu i tako to? |
Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
a 6kanala na 8rda+ palis iz nvidia control panela...naime ona tri izlaza su po defaultu zvucnik,linein i microphone...a kad prebacis na 6kanalni onda su prednji,straznji i sub..nisam siguran u ovaj drugi raspored ali to lako provjeris |
je, integrirana je bolja od liveice. tak da to picis, a nekih postavki u biosu nemas. a u windozama ces se snaci - tu nema neke filozofije.
|
Ako te zanima midi (teško za povjerovat) Live-ca je bolja, a ako ne preporučujem integr. zvuk.Ja koristim integrirani zvuk, a live 5.1 "skuplja prašinu".Možda je iskoristim za drugi komp.
|
Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Gdje se nabije "SPDIF" kabl na 8RDA+? Ne pomaze mi 3 analogna izlaza za zvucnike kad imam pojacalo, pa mi se neda kupovat 3x8 metara kabla da to spojim...
Gledo sam po manualu, al' samo sviraju o nekim jumperima po ploci, a nije mi se dalo citat cijeli od korica do korica da shvatim pricu. |
Re: Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
ako mislis na ona tri koja su vec gore trebas otiti u control panel i okrenuti postavku sa 2kanala na 6..naime ona tri jacka imaju duplu funkciju... |
Re: Re: EPoX 8RDA+ - Live Player 5.1
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |