|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Diskonektaj se i ponovo konektaj. Dobiješ novi IP i opet možeš skidati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Nije bitan tvoj IP, vec onaj koji ISP dodijeli routeru ili ko vec sharea konekciju.Probaj otvoriti routerovo sucelje i pod Status ili nesto bi morao imati opciji Connect/Disconnect.Naravno ako imas prava pristupiti routeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kako kaze daddy ili jednostavno zgasi i upali ruter ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 01.10.2006. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nop sadasnji rapid neda da skidas vise ako skines fajl od recemo 250mb ![]()
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Znam da su povecali max upload, i samim time nakon skinutog istog si proporcionalno dulje "cekao", ali da su ukinuli uopce skidanje ne znam.Tj ne vjerujem jer sam neki dan bas tako skinuo jedan file.Mozda nakon kojih 3sata jer me nije bilo doma. Po tvome znaci 250MB i gotovo za jedan dan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Imaš i fajlove od 300Mb za skinut sada sa RS. Meni ih skida oko 55 minuta. Točno je da se i vrijeme čekanja proporcionalno povećalo pa je za takve fajlove oko 3 sata.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
On/Off -->
e da ne otvaram novi thread, na wlanu sam iza routera kak sam rekel...i sad idem na adresu http://192.168.2.1 i upišem pass i uđem u izbornik mreže, sad di ja tu mogu diskonektat router, jer mi se neda stalno "fizički" ga na prekidač palit-gasit....tnx.
EDIT: našao pod opcije DHPC Server --> On/Off Zadnje izmijenjeno od: nescuppir. 03.10.2006. u 06:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|