![]() |
rapidshare
trebam password i login za rapidshare. treba mi samo da skinem nest hitno. ako mi ga netko posudi neka mi vjeruje na riječ da necu mjenjat password
|
Diskonektaj se i ponovo konektaj. Dobiješ novi IP i opet možeš skidati.
|
znam za to mijenjanje IP-a. kod mene to otpada jer imam fixni IP jer je net sharean preko wirelessa
|
Nije bitan tvoj IP, vec onaj koji ISP dodijeli routeru ili ko vec sharea konekciju.Probaj otvoriti routerovo sucelje i pod Status ili nesto bi morao imati opciji Connect/Disconnect.Naravno ako imas prava pristupiti routeru.
|
kako kaze daddy ili jednostavno zgasi i upali ruter :D efikasno je ak nista :D
|
A ako ni to čekaj 24 sata provider će sam rekonektat router da bi promijenio IP :D
|
|
Prvi su pobrisali, vrlo vjerojatno je bilo nekaj dobroga.
Dawar, ionako mozes skidat nakon kojih sat vremena tako da ne mora cekati 24h. |
nop sadasnji rapid neda da skidas vise ako skines fajl od recemo 250mb :)
|
Znam da su povecali max upload, i samim time nakon skinutog istog si proporcionalno dulje "cekao", ali da su ukinuli uopce skidanje ne znam.Tj ne vjerujem jer sam neki dan bas tako skinuo jedan file.Mozda nakon kojih 3sata jer me nije bilo doma.
Po tvome znaci 250MB i gotovo za jedan dan! |
Imaš i fajlove od 300Mb za skinut sada sa RS. Meni ih skida oko 55 minuta. Točno je da se i vrijeme čekanja proporcionalno povećalo pa je za takve fajlove oko 3 sata.
|
e da ne otvaram novi thread, na wlanu sam iza routera kak sam rekel...i sad idem na adresu http://192.168.2.1 i upišem pass i uđem u izbornik mreže, sad di ja tu mogu diskonektat router, jer mi se neda stalno "fizički" ga na prekidač palit-gasit....tnx.
EDIT: našao pod opcije DHPC Server --> On/Off |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |