|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
dvije pržilice- problem
imao sam jednu przilicu, plextor px-712a, i ona me zafrkavala, dugo joj treba da ucita cd/dvd i tako. nisam vise to mogao trpit pa sam kupio novu przilicu, pioneer neki, i ja njega ustekam zajedno sa ovom starom, i ne prepozna pioneera. zatim iskopcam plextora i ukopcam samo pioneera, i radi sve ko podmazano. ponovo spojim obje, i opet samo plextor. zasto mi ne zeli prepoznati obje przilice? sta da radim? zelim samo napomenuti da sam prije imao spojen cd rom stari, ful stari, i njega je normalno prepoznao uz plextora, i bila su oba... kad sam isto napravio s ovom novom, ne radi... help please |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Jel jedna master a druga slave? Ak se bune, probaj zamjenit master i slave . By the way uz mnoge teorije tu, mislim da je bolje da su spojene na odvojenim kanalima ako imas mjesta radi on the fly kopiranja.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
u biosu mi ne javlja niti jednu przilicu kao master niti kao slave, samo mi javlja hard... ili gledam na krivom mjestu? cijeli sam bios pretrazio i od przilice niti p... |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ne u biosu, nego na przilicama postavit jumpere na jednoj u master a drugoj na slave ako su na istom IDE kabelu...!
__________________ |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pogledaj jumpere na uredjajima...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
naso sve i problem rijesen, sve radi... moze lock |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stvar riješena, siga nema, amen.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|