![]() |
dvije pržilice- problem
imao sam jednu przilicu, plextor px-712a, i ona me zafrkavala, dugo joj treba da ucita cd/dvd i tako. nisam vise to mogao trpit pa sam kupio novu przilicu, pioneer neki, i ja njega ustekam zajedno sa ovom starom, i ne prepozna pioneera. zatim iskopcam plextora i ukopcam samo pioneera, i radi sve ko podmazano. ponovo spojim obje, i opet samo plextor. zasto mi ne zeli prepoznati obje przilice? sta da radim? zelim samo napomenuti da sam prije imao spojen cd rom stari, ful stari, i njega je normalno prepoznao uz plextora, i bila su oba... kad sam isto napravio s ovom novom, ne radi... help please
|
Jel jedna master a druga slave?
Ak se bune, probaj zamjenit master i slave . By the way uz mnoge teorije tu, mislim da je bolje da su spojene na odvojenim kanalima ako imas mjesta radi on the fly kopiranja. |
Master-Slave
|
u biosu mi ne javlja niti jednu przilicu kao master niti kao slave, samo mi javlja hard... ili gledam na krivom mjestu? cijeli sam bios pretrazio i od przilice niti p...
|
ne u biosu, nego na przilicama postavit jumpere na jednoj u master a drugoj na slave ako su na istom IDE kabelu...!
|
Pogledaj jumpere na uredjajima...
|
jumperi na prži kak su več naveli..master/slave
|
naso sve i problem rijesen, sve radi... moze lock
|
Stvar riješena, siga nema, amen.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |