|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
gledanje TV-a na kompu
vidila sam da ovdje ima punu threadova na temu tv katrica, ,digitalnih, analognih, sateliskih, itd...ali u nijednom nisam našla nešto šta mene zanima dakle, ja namjeravam kupiti neku tv karticu, vidila sam da svi preporučuju skystar 2, pa može li neko pojasniti koje sve programe hvata, kako radi, treba li internetski pristup, troši li promet, itd... i da sad, kad je doša max tv jel bolje uzet to ili neku karticu?
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hmm Skystar 2 ti je digitalna satelitska kartica. Jel ti želiš običnu televiziju ili satelitsku?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Karticu kada jednom platiš, nema drugih troškova. Spajaš se ne kućnu antenu i hvataš sve programe koje i imaš doma. Promet ne troši nikakav. Satelitska kartica je drugi slučaj... Max TV ima dosta programa, sve naše i dosta stranih, tipa MTV... Ako imaš doma već satelitsku, onda nema potrebe za plaćanjem Max TV-a, bolje si uzmeš polovnu skystar karticu za 250kn i gledaš samo naše programe ne kompu...
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja bi ti preporucio neku digitalnu karticu ako imas signala (ovisi gdje zivis) i ako nemas kabelsku.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Već kad smo kod toga. Digitalna televizija se može primati preko normalne antene koja stoji na krovu (kak se zove to, riblja kost ili kako ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
#9 |
Moderator
|
U pravilu isto ko i ta analogna kaj ti doma imaš samo što je sada signal koji odašiljač šalje je digitalni. Slika bi trebala bit ljepša i kaj ti ja znam - uglavnom bolje nego analogna. Neznam dal imaš kaj više programa (sumnjam), ali znam da pokrivenost digitalnim signalom nije po cijeloj Hrvatskoj. Ubili smo topic jadnoj blondie ![]()
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Od programa samo Hrt 1 i 2, RTL i Novu i mozda jos neke regionalne... Slika je poprilicno bolja nego na analognoj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#12 |
Premium
|
aha, ako imam digitalnu karticu mogu gledati ove naše programe koje ujedno imam i na televiziji a ako imam satelitsku karticu (skystar2) mogu gledati strane programe, sad kako to ide sa sateliskom karticom, recimo ja imam onaj satelitski tanjur(dish), koji i nije baš u upotrebi, je li to povezano
![]() |
#13 |
Moderator
|
Je povezano je. Morala bi povezati karticu iz kompa sa tim tanjurom koj bi ti valjda na krovu ili negdje bio. Sad, prvo pogledaj dal imaš mogućnosti za to, a tek onda u shoping ![]() Ovako, antena zvana riblja kost ![]() Satelitska kartica moraš imati i satelitski tanjur i hvataš puno više programa.
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
znači, a može li netko ako ima volje napisat dvi-tri riči o skystaru ako ga ima, jel zadovaljan, koje programe ima??
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
povezati karticu sa tanjurom naravno.... imas sve programe koje hvatas na digitalnoj satelitskoj ovisno o tome kamo je tanjur usmjeren. astra + HotBird negdje oko 1500 kanala...neznma tocno vjerojatno vise, ne pratim bas satelit u zadnje vrijeme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
damned problemi sa forumom....ponavljam, tu ubrajam sve moguce pronadene programe na astri i HB-u. (kodirane i fta) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|