|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() kako mi se budzet povecao zbog rodendana, moji apetiti za kuciste su se povecali. e sad u nedoumici sam ![]() imam nekih 1300-1500kn i u oko su mi upala 3 kucista: 1)coolermaster stacker stc 2)thermaltake eureka 3)coolermaster mystique koje kuciste uzet, moze i preporuke nekih drugih kucista! hvala svima.
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
stacker, stacker i samo stacker :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Potpisujem - Stacker definitivno...a i Mystique je dobar...ovisno koliko želiš/možeš dati love... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Moju preporuku znaš. ![]() Stacker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Stacker
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Armor ![]() salim se. Stacker, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja milim da bi sad bilo ok da kupis stackera? da, stckera
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Iako je meni novi Mystique prelijep, neznam što im bi da su stavili USB štekere gore : stoopid ![]() Tako da, osim toga, kučište mi je predobro... Ali vjerojatno je stacker najbolji.
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo pošto nitko nije dao glas za Eureku.......ja ću...... Imao ga "u rukama" ....i mogu reći da je jedno od boljih kučišta s kojim sam imao prilike raditi..... A što se tiće nekih drugih.....moja ti je preporuka neki čif (big) i ostatak love ulupati u nešto drugo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() ma ne znam, ova eureka mi je stvarno prekrasna ![]() chiefovi mi se ne svidaju jer mi dolaze u obzir kucista sa 120mm only.
![]() |
![]() |
#17 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() da sam jos nesto kazem ovima koji ne daju vise od 200kn za kuciste: kuciste se mijenja jednom u 100godina ako kupis kvalitetno, tak da se isplati kupit neko sad za soma i onda za slijedeca 6 kompa ne trosis po 300-400kn na noname kucista, tak da je racunica opet u plusu ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Ispred stanu 25 mm debeli ventovi, odakle ti 35 mm, pojma nemam. I tako naravno da imam Papstove umjesto Coolermsterovih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
http://www.thermaltake.com/product/C.../vc8000bwa.asp I više nego dobro provjetravanje..... Ako ciljaš na tu cijenu.....nečeš pogriješiti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() a sta niko nije imo eureku u rukama osim onog gore? meni je vizualno puno privlacnije. i da sky: jel znas di se moze u cro nabavit onaj crossflow vent/turbina?
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Ti pitaš za onaj hladnjak za stackera (iza...) ili ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
Iskreno....nisam imao s tim doticaja....ali ono što sam pročitao i čuo.......većinom su riječi hvale.... Nadam se da će ti netko drugi, tko ima iskustva s tim ventom moći više pomoći! p.s. Jel to znaći da si se odlučio za Stacker-a.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
Moja preporuka je da ne daješ 250 kuna za cross flow. Samo dobiješ buku. Sa 2-3 12 cm venta je Stacker savršeno dobro ventilirano kućište, ne treba ti i cross flow osim ako ti treba zadnji kubični cm zraka kroz kućište i buka te ne smeta. A ako baš hoćeš ga kupiti, možeš ga kupiti u Linksu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
1.400 - 2.500 o/min 2,8 Watt 78 m3/h 22 - 38 dBa Što se tiće hlađenja Cross flow je navodno odličan, a ako pogledamo ove podatke.......mislim da može biti dosta bučan kao što kaže "Sky"....jedino neznam dali se možda može to "čudo" staviti na 7 ili čak 5 V.....ako je to moguće, mogao bi se poprilično utišati, a zbog svoje dužine i konstrukcije imao bi i dalje dobar protok zraka... Ali to bi u Links-u trebalo vidjeti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
Može se staviti na 5V (ima lo-mi-hi setting na panelu koji se montira na prazni PCI slot na kućište. Uglavnom, i na lo settingu se čuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Avocado
|
ma decki fala svima, ali ja sam kupio ni pet ni sest nego Z-2300 ![]() jos jednom fala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|