![]() |
Preporuka kucista (once and again)
kako mi se budzet povecao zbog rodendana, moji apetiti za kuciste su se povecali. e sad u nedoumici sam:D naravno
imam nekih 1300-1500kn i u oko su mi upala 3 kucista: 1)coolermaster stacker stc 2)thermaltake eureka 3)coolermaster mystique koje kuciste uzet, moze i preporuke nekih drugih kucista! hvala svima. |
stacker, stacker i samo stacker :P
|
Potpisujem - Stacker definitivno...a i Mystique je dobar...ovisno koliko želiš/možeš dati love...
|
potpisujem obojicu, još jedan glas za stackera :)
|
Lol, stackera i kolača :D:D:D
|
Moju preporuku znaš. :)
Stacker. |
Stacker
|
Armor :D
salim se. Stacker, naravno :) |
stacker
|
ja milim da bi sad bilo ok da kupis stackera? da, stckera
|
Iako je meni novi Mystique prelijep, neznam što im bi da su stavili USB štekere gore : stoopid :(
Tako da, osim toga, kučište mi je predobro... Ali vjerojatno je stacker najbolji. |
Evo pošto nitko nije dao glas za Eureku.......ja ću......
Imao ga "u rukama" ....i mogu reći da je jedno od boljih kučišta s kojim sam imao prilike raditi..... A što se tiće nekih drugih.....moja ti je preporuka neki čif (big) i ostatak love ulupati u nešto drugo.... |
Zašto bi da 1000-1500kn za kućište??bolesno....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ma ne znam, ova eureka mi je stvarno prekrasna:D imam i pitanje glede stackera i eureke: jel se njima moze s prednje strane stavit oni deblji 120mm ventovi, mislim da su 3.5cm? imam dva papsta pa ih zelim upotri***it i zamijenit stock sa njima chiefovi mi se ne svidaju jer mi dolaze u obzir kucista sa 120mm only. |
Glas za stackera!
btw. De5tr0yer, uzeti cu ti autorska prava na ono o 32 bita u sigu:D !!! |
Citiraj:
da sam jos nesto kazem ovima koji ne daju vise od 200kn za kuciste: kuciste se mijenja jednom u 100godina ako kupis kvalitetno, tak da se isplati kupit neko sad za soma i onda za slijedeca 6 kompa ne trosis po 300-400kn na noname kucista, tak da je racunica opet u plusu:D znam da mozes kupit i neko jeftinije, ali ni jedno nece imat ovolko mjesta kolko ima stacker il eureka. |
Ispred stanu 25 mm debeli ventovi, odakle ti 35 mm, pojma nemam.
I tako naravno da imam Papstove umjesto Coolermsterovih. ;) |
http://www.thermaltake.com/product/C.../vc8000bwa.asp
I više nego dobro provjetravanje..... Ako ciljaš na tu cijenu.....nečeš pogriješiti! |
stacker i . (točka) :D :D
|
Citiraj:
a sta niko nije imo eureku u rukama osim onog gore? meni je vizualno puno privlacnije. i da sky: jel znas di se moze u cro nabavit onaj crossflow vent/turbina? |
Ti pitaš za onaj hladnjak za stackera (iza...) ili ??
|
pa samo je jedan jedini crossflow:D ne znam di se to montira pa pitam, i di ima za kupit.
|
|
da, da, da!!! odma idem i to kupit thx:D
jel dobro to ladi? |
Iskreno....nisam imao s tim doticaja....ali ono što sam pročitao i čuo.......većinom su riječi hvale....
Nadam se da će ti netko drugi, tko ima iskustva s tim ventom moći više pomoći! p.s. Jel to znaći da si se odlučio za Stacker-a.... |
Moja preporuka je da ne daješ 250 kuna za cross flow. Samo dobiješ buku. Sa 2-3 12 cm venta je Stacker savršeno dobro ventilirano kućište, ne treba ti i cross flow osim ako ti treba zadnji kubični cm zraka kroz kućište i buka te ne smeta.
A ako baš hoćeš ga kupiti, možeš ga kupiti u Linksu. |
1.400 - 2.500 o/min
2,8 Watt 78 m3/h 22 - 38 dBa Što se tiće hlađenja Cross flow je navodno odličan, a ako pogledamo ove podatke.......mislim da može biti dosta bučan kao što kaže "Sky"....jedino neznam dali se možda može to "čudo" staviti na 7 ili čak 5 V.....ako je to moguće, mogao bi se poprilično utišati, a zbog svoje dužine i konstrukcije imao bi i dalje dobar protok zraka... Ali to bi u Links-u trebalo vidjeti! |
Može se staviti na 5V (ima lo-mi-hi setting na panelu koji se montira na prazni PCI slot na kućište.
Uglavnom, i na lo settingu se čuje. |
ma decki fala svima, ali ja sam kupio ni pet ni sest nego Z-2300:D kuciste ce biti za 3 mjeseca i ziher ce bit stacker.
jos jednom fala:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |