|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Strojarski priručnik (Kraut) - trebam hitno!
Zdravo, Trebao bih Krautov strojarski priručnik, pa ako ga tko od starijih, diplomiranih strojara ima i voljan ga je prodat neka mi se javi. Tražio sam ga tu po ZG-u i ili ga nema ili ga nitko neće prodati. A meni je postao prijeko potreban. Lijepo bih molio, da ako netko ima, a ne treba mu, da me kontaktira pa da se dogovorimo za prodaju. Također, ako netko kupuje časopis "Burza" ili "eBurza" (nisam siguran), koji se prodaje na području Rijeke i primorja, da mi pogleda u broju časopisa koji je izašao 8.9.2006 ima oglas da se prodaje jedan. Naravno, svaku pomoć ću nagradit, ako treba i novčano jer mi je stvarno hitno... U nadi da će se netko javit, Pozdrav.
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E imam ti ja jednog frenda strojara starije garde (frend je od starog), pa ga pitam ovaj vikend kad se vidimo. Ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Aj ne kenjaj. Ak ti uspijem nabavit jedino ces na sljedecim zderonjama morat drzat fisha daleko od mene ![]() Bum ga probo danas kontaktirat, al mislim da nije u ZGu. EDIT: Ovak on toga nema. Ali misli da ima u firmi (nesmije dat, jedino fotokopirat) kolko mi je reko to je slovenac neki napiso. Reko mi je da pogledas u tehnickoj knjizi (jurisisiceva), u antikvarijatu tesko, jer ko ima neda. Veli biblija za strojare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Novi sam vidio u Školskoj knjizi po 390kn, ali nisam uspio dobit. Čuj, ako su sve stranice tu, dobro buš prošel. Javi na PM svoju cijenu, sve se bojim da ćemo se teško dogovorit ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Imam Krauta! Stanje ak se nevaram, ko novo. Cak mislim da imam 2 150 kn. Idem provjerit! Javi se na PM ako hoces |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Evo, zahvaljujući dobrim ljudima sa ovog foruma, možda još i dam godinu ![]() Posebna zahvala ide Jelcu, Fleksu, mat-u (fala na ponudi, ali sam se već dogovorio sa Dudekom), ali najveća Dudeku koji je dao ponudu koja se nemože odbiti ![]() Fala Vam dobri ljudi ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
***ga, Dudek je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i sad bu neku kunicu i zaradil. No mat, ako oćeš, kaži mi na PM kolko cjeniš krauta, pa ću pitat dal nekom na fax-u od mojih to treba...
![]() |
#16 |
Moderator
|
Fala na ponudi AMD, ja se samo malo zafrkavam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|