![]() |
Strojarski priručnik (Kraut) - trebam hitno!
Zdravo,
Trebao bih Krautov strojarski priručnik, pa ako ga tko od starijih, diplomiranih strojara ima i voljan ga je prodat neka mi se javi. Tražio sam ga tu po ZG-u i ili ga nema ili ga nitko neće prodati. A meni je postao prijeko potreban. Lijepo bih molio, da ako netko ima, a ne treba mu, da me kontaktira pa da se dogovorimo za prodaju. Također, ako netko kupuje časopis "Burza" ili "eBurza" (nisam siguran), koji se prodaje na području Rijeke i primorja, da mi pogleda u broju časopisa koji je izašao 8.9.2006 ima oglas da se prodaje jedan. Naravno, svaku pomoć ću nagradit, ako treba i novčano jer mi je stvarno hitno... U nadi da će se netko javit, Pozdrav. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moral bum na Jakuševac :) |
E imam ti ja jednog frenda strojara starije garde (frend je od starog), pa ga pitam ovaj vikend kad se vidimo.
Ok? |
Citiraj:
I pitaj za koliko bi ga prodao... |
Aj ne kenjaj. Ak ti uspijem nabavit jedino ces na sljedecim zderonjama morat drzat fisha daleko od mene :D
Bum ga probo danas kontaktirat, al mislim da nije u ZGu. EDIT: Ovak on toga nema. Ali misli da ima u firmi (nesmije dat, jedino fotokopirat) kolko mi je reko to je slovenac neki napiso. Reko mi je da pogledas u tehnickoj knjizi (jurisisiceva), u antikvarijatu tesko, jer ko ima neda. Veli biblija za strojare :) |
imam ti ja krauta
kolko sad kosta novi? ja sam svoj mislim 400kn platio kolko das? :) |
Novi sam vidio u Školskoj knjizi po 390kn, ali nisam uspio dobit.
Čuj, ako su sve stranice tu, dobro buš prošel. Javi na PM svoju cijenu, sve se bojim da ćemo se teško dogovorit :D |
Imam Krauta!
Stanje ak se nevaram, ko novo. Cak mislim da imam 2 150 kn. Idem provjerit! Javi se na PM ako hoces |
Evo, zahvaljujući dobrim ljudima sa ovog foruma, možda još i dam godinu :D
Posebna zahvala ide Jelcu, Fleksu, mat-u (fala na ponudi, ali sam se već dogovorio sa Dudekom), ali najveća Dudeku koji je dao ponudu koja se nemože odbiti :) Fala Vam dobri ljudi :D :) |
eh... eto ga.. kad gledam "chasing amy" (odlican film btw) navecer umjesto da haram forumom :D
sretno s ispitima! |
***ga, Dudek je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i sad bu neku kunicu i zaradil.
No mat, ako oćeš, kaži mi na PM kolko cjeniš krauta, pa ću pitat dal nekom na fax-u od mojih to treba... |
Sad tek vidim post. Vucko jesi kupio?
Ako nisi pogledat cu doma negdje sam ga spremio. |
Jesam, Dudek mi ga je dal ;)
A kao tek si sad videl post :p prdonja jedan..:D |
Daj me nemoj još i ti je..t.
Bil sam od utorka do danas bez telefona i neta. 3/4 Bistre je bilo u banani, a jučer i pola grada i dio zagorja. Bio sam luuuud. |
Fala na ponudi AMD, ja se samo malo zafrkavam ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |