|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
U ime Oca i Sina i Duha Svetoga - Linux
http://www.ichthux.com/ Features The current features of Ichthux are: * based on Kubuntu 6.06.1 LTS "Dapper Drake" * bibletime with multi-language support, using Frank Ruehl's rich Hebrew font kio-sword for Bible study integration into Konqueror * several Bibles installed by default for English (KJV), Spanish (SPARV), French (LSG) and Hebrew (WLC) * Christian console tools: verse, bible-kjv * a Christian emoticons theme by default in Kopete * kdict with the Easton and Hitchcock Bible dictionaries * culmus Hebrew fonts * improved default settings for a better Christian experience of the computer desktop
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mislim da su ove specijalizirane distre odličan način širenja linuxa. al bez zafrkancije. relativno ih je jednostavno složit, a ako postoji ciljana publika, super.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kaj je ovo distra jehovinih svjedoka? same biblije nainstalirali...
__________________ |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nebi me cudilo da su u firefox postavkama ove distribucije, blokirani XXX sadrzaji od kojih se "moze osljepiti" ![]()
![]() |
#6 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Hm, da. Al opet nije dovoljno... Za malo ozbiljnije proucavanje/studij Biblije ipak je mnogo bolji BibleWorks - mislim da je aktulna verzija 7. Al to je vec za prave egzegete : hello2 : Al ni ovo nije lose... P.S. I mi katolici studiramo Bibliju, a protestanti da ne govorim. Dok Jehovini svjedoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|