![]() |
U ime Oca i Sina i Duha Svetoga - Linux
http://www.ichthux.com/
Features The current features of Ichthux are: * based on Kubuntu 6.06.1 LTS "Dapper Drake" * bibletime with multi-language support, using Frank Ruehl's rich Hebrew font kio-sword for Bible study integration into Konqueror * several Bibles installed by default for English (KJV), Spanish (SPARV), French (LSG) and Hebrew (WLC) * Christian console tools: verse, bible-kjv * a Christian emoticons theme by default in Kopete * kdict with the Easton and Hitchcock Bible dictionaries * culmus Hebrew fonts * improved default settings for a better Christian experience of the computer desktop |
mislim da su ove specijalizirane distre odličan način širenja linuxa. al bez zafrkancije. relativno ih je jednostavno složit, a ako postoji ciljana publika, super.
|
Kaj je ovo distra jehovinih svjedoka? same biblije nainstalirali...
|
:D pa to ti je kada se osjetis odbacenim od svih :D
|
nebi me cudilo da su u firefox postavkama ove distribucije, blokirani XXX sadrzaji od kojih se "moze osljepiti" :rolleyes:
|
Citiraj:
Al to je vec za prave egzegete : hello2 : Al ni ovo nije lose... P.S. I mi katolici studiramo Bibliju, a protestanti da ne govorim. Dok Jehovini svjedoci :rolleyes: (i ine krscanske sekte)... Ne, to se ne moze nazvati studijem, nego, prije bi covjek rekao "sprdnjom". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |