|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
7600GT AGP problem: No Signal
Prijatelj mi, sav radostan, danas kupio gore navedenu karticu. Međutim, nakon 5-20 minuta igre (kupio ju je radi wow-a, pa se i radi o toj igrici), monitor se zacrni i izbaci poruku: No signal. Čak niti reset ne pomaže, već isključivanje računala isključivo. Probao sam par puta ištekati i ponovno uštekati karticu, kao i razne drivere. Na žalost, uvijek isto. U windowsima sve šljaka. Nisam laik, ali nije mi jasno zašto?? Zahvaljujem na idejama, prijedlozima i bilo kakvim pozitivnom sugestijama... Edit: Upravo sam saznao da i na ostalim igrama radi isto.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Otvori stranicu i pogoni 3dmark da se maximalno optereti, ili atitool scan for artifacts i vidi kakve su temp. Ako se i nakon toga izgubi signal probaj rukom koliko je topla. Vent na grafi radi? Nadam se da se radi o kvalitetnom napajanju anyway. Ako nist ne pomogne, reklamiraj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jesi uštekao dodatno napajanje u karticu
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Dodatnog napajanja za karticu nema... Pokretat 3d mark mi nema nekako smisla kad se sve ruši na igrama. A napajanje je i meni palo na pamet. Morao bih pogledati... Ali mislim da je codgen 400w. Što ne obećaje previše... ![]() Hm, treba sve njemu to sada objasniti, na radeonu 9600se sve je radilo, a sada banana... Edit: Ipak je bilo dodatno napajanje. No nVidija bi trebala poraditi na tome. Uputstva su za 7600gt PCIE, koja nema molex konektor za napajanje, a tamo sam i gledao. Međutim, proučio sam samu grafičku danas i vidio kako on ipak postoji... Nek tiskaju novi manual ![]() Hvala svima na trudu... Zadnje izmijenjeno od: ¸Mid. 10.09.2006. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
hi hi,pa kako si mogao promašit utor od napajanja?
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
n00bs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ne bas svakome , ali zar nije da ako ga ne piknes odmah da uopce ne da sliku i pisti ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
to valjda samo za high end, ove srednje klase valjda nisu bas toliko gladne struje. Meni se isto dogodilo, al dobro samo jedanput, i to kada sam seli u drugo kuciste. Ali novu grafu pa zaboravit, ja kada izvadim nest novo lijepo sve fino proucim i gledam je par minuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
tako i meni probao sam na staroj 6600GT |
![]() |
![]() |
|
|