![]() |
7600GT AGP problem: No Signal
Prijatelj mi, sav radostan, danas kupio gore navedenu karticu. Međutim, nakon 5-20 minuta igre (kupio ju je radi wow-a, pa se i radi o toj igrici), monitor se zacrni i izbaci poruku: No signal. Čak niti reset ne pomaže, već isključivanje računala isključivo.
Probao sam par puta ištekati i ponovno uštekati karticu, kao i razne drivere. Na žalost, uvijek isto. U windowsima sve šljaka. Nisam laik, ali nije mi jasno zašto?? Zahvaljujem na idejama, prijedlozima i bilo kakvim pozitivnom sugestijama... Edit: Upravo sam saznao da i na ostalim igrama radi isto.... |
Otvori stranicu i pogoni 3dmark da se maximalno optereti, ili atitool scan for artifacts i vidi kakve su temp. Ako se i nakon toga izgubi signal probaj rukom koliko je topla. Vent na grafi radi? Nadam se da se radi o kvalitetnom napajanju anyway.
Ako nist ne pomogne, reklamiraj. |
Ostatak konfe? Koje je napajanje?
|
Jesi uštekao dodatno napajanje u karticu
|
napajanje 90%
koje ima? |
Dodatnog napajanja za karticu nema...
Pokretat 3d mark mi nema nekako smisla kad se sve ruši na igrama. A napajanje je i meni palo na pamet. Morao bih pogledati... Ali mislim da je codgen 400w. Što ne obećaje previše... ;) Hm, treba sve njemu to sada objasniti, na radeonu 9600se sve je radilo, a sada banana... Edit: Ipak je bilo dodatno napajanje. No nVidija bi trebala poraditi na tome. Uputstva su za 7600gt PCIE, koja nema molex konektor za napajanje, a tamo sam i gledao. Međutim, proučio sam samu grafičku danas i vidio kako on ipak postoji... Nek tiskaju novi manual :) Hvala svima na trudu... |
Citiraj:
hi hi,pa kako si mogao promašit utor od napajanja? |
n00bs :D
|
no ajd svakom se moze dogoditi :D
|
ne bas svakome , ali zar nije da ako ga ne piknes odmah da uopce ne da sliku i pisti ?
|
to valjda samo za high end, ove srednje klase valjda nisu bas toliko gladne struje. Meni se isto dogodilo, al dobro samo jedanput, i to kada sam seli u drugo kuciste. Ali novu grafu pa zaboravit, ja kada izvadim nest novo lijepo sve fino proucim i gledam je par minuta :D
|
ja kad u svoju ne uključim dodatno napajnje, kad učim u win driveri me upozore da grafa ne dobiva dost struje, i onda mi autimatski smanje takt gpu-a, i sve radi dalje normalno....
|
tako i meni probao sam na staroj 6600GT
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:59. |