|
![]() |
#2 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Bio si na Control Panel/ Regional and language Options/ pa pod Languages/Details izabrao Croatian? Bajdvej, to LiteCorp je načinjeno u nLiteu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
No activation windowsi uvijek osvježe atmosferu na forumu...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
glupost živa to je radio sa nlite-om i napravio je gluposti koje svatko tko se malo potrudi moze napravit i na svojim win xp sp2. bezveze. neznam sto ce ti to... i btw, ovo je ilegala. mislim da ces neki lock pokupit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Ajde obrazlozi zasto je to ilegala ako on ima svoju legalnu kopiju windowsa? |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
taj software koji nam je ovdje dan na DL je ilegalan jer se distribuira kao modificirana kopija kupljenog softwarea. to je ilegalno. to je krada. al nebi nis reko da je bar nesto normalno. nego je frajer maknuo IE (a nije, ako u bilo koji folder upises web adresu folder ce se pretvoriti u instancu IE-a) i napravio par gluposti i misli da je pojeo pamet cijelog svijeta. i jos se folder u kojem je help za to na webu zove "fuck bill", tako nesto. ajde molim te, idem kupit cevape, stavit ajvara i vristat da sam zakon i ko j...e rubelja. strašno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda bi repair s "normalnim punim" Windowsima pomogao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
repair odmazhe ![]() i zas bi bilo ilegalno??? pa imate LEGALNU inacicu corporate i ona se ne treba aktivirat... a za to kaj bum ja kopal po systemu (nlite) tak da se ekipi iz redmonda dize kosa na glavi me boli kita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
Jedno pitanjce, dal se moze mozda ukloniti s tim iz XP-a isto kako se mogao izbaciti iz 98-ice skroz taj sugavi IE? |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Super, hvala na dodatnoj informaciji! |
![]() |
![]() |
#15 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
OT: ako ti je rubelj mjerilo za dobre cevape...onda jos moras puno ucit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja mislim da se IE ne da ukloniti,barem djelomično...Mislim da je on potpuno integriran u OS i ti si ga uklonio i nigdje ga ne vidiš,ali je dio koda ostao u OS-u.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ostaje ti neki sramichak (i na 98 takodjer, osim ako si se rijshio web-sucelja pa mozes izbrisat) koji sluzi za prikazivanje thumbova i ostalog u windows exploreru... ustvari ieradicator&co uglavnom stave IE u listu za uninstall u windowsima pa ga maknesh. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|