PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Windows XP LiteCorp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45828)

njOob 01.09.2006. 19:25

Windows XP LiteCorp

Instalirao sam ove windowse ali nikako nemogu dobit hrvatske znakove č.ć.ž...Zna li netko jeli se to moze dobiti nekim drugim putem.Hvala: evil :

Ramone 01.09.2006. 19:38

Bio si na Control Panel/ Regional and language Options/ pa pod Languages/Details izabrao Croatian?

Bajdvej, to LiteCorp je načinjeno u nLiteu?

njOob 01.09.2006. 19:48

ma to sam namjestio ali oni su maknuli sve to osim english.evo c/p:

immortal 01.09.2006. 23:20

No activation windowsi uvijek osvježe atmosferu na forumu...

njOob 02.09.2006. 12:44

evo instalirao sam onaj croatian patch za winxp ali tastatura opet ne pise č,ć...zna li itko jeli se moze to rijesit? : lol2 :

mat 02.09.2006. 15:56

glupost živa
to je radio sa nlite-om i napravio je gluposti koje svatko tko se malo potrudi moze napravit i na svojim win xp sp2. bezveze. neznam sto ce ti to...

i btw, ovo je ilegala. mislim da ces neki lock pokupit

Mad_Duke 02.09.2006. 17:03

Ajde obrazlozi zasto je to ilegala ako on ima svoju legalnu kopiju windowsa?

njOob 02.09.2006. 17:51

a usput i imam 2 licence :D ali to nije vazno,problem je sa ovim slovima ali thanx anyway na pomoci ;)

mat 02.09.2006. 18:19

taj software koji nam je ovdje dan na DL je ilegalan jer se distribuira kao modificirana kopija kupljenog softwarea. to je ilegalno. to je krada.
al nebi nis reko da je bar nesto normalno. nego je frajer maknuo IE (a nije, ako u bilo koji folder upises web adresu folder ce se pretvoriti u instancu IE-a) i napravio par gluposti i misli da je pojeo pamet cijelog svijeta. i jos se folder u kojem je help za to na webu zove "fuck bill", tako nesto. ajde molim te, idem kupit cevape, stavit ajvara i vristat da sam zakon i ko j...e rubelja. strašno

domy_os 03.09.2006. 00:53

Možda bi repair s "normalnim punim" Windowsima pomogao...

Matesonik 03.09.2006. 21:16

repair odmazhe ;) ma ja bi tu instaliro full win i onda iso nliteom naknadno uklanjat, kao sto radim na svom win98 s 98liteom. uostalom, kaj nema selektivno uklanjanje bespotrebnih stvari???

i zas bi bilo ilegalno??? pa imate LEGALNU inacicu corporate i ona se ne treba aktivirat...

a za to kaj bum ja kopal po systemu (nlite) tak da se ekipi iz redmonda dize kosa na glavi me boli kita :smoke:

Mad_Duke 04.09.2006. 10:47

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 513477)
repair odmazhe ;) ma ja bi tu instaliro full win i onda iso nliteom naknadno uklanjat, kao sto radim na svom win98 s 98liteom. uostalom, kaj nema selektivno uklanjanje bespotrebnih stvari???

i zas bi bilo ilegalno??? pa imate LEGALNU inacicu corporate i ona se ne treba aktivirat...

a za to kaj bum ja kopal po systemu (nlite) tak da se ekipi iz redmonda dize kosa na glavi me boli kita :smoke:

Jedno pitanjce, dal se moze mozda ukloniti s tim iz XP-a isto kako se mogao izbaciti iz 98-ice skroz taj sugavi IE?

atha 04.09.2006. 10:55

Moguce je, da.

Mad_Duke 04.09.2006. 12:14

Super, hvala na dodatnoj informaciji!

LARN81 04.09.2006. 12:28

Citiraj:

Autor mat (Post 512486)
taj software koji nam je ovdje dan na DL je ilegalan jer se distribuira kao modificirana kopija kupljenog softwarea. to je ilegalno. to je krada.
al nebi nis reko da je bar nesto normalno. nego je frajer maknuo IE (a nije, ako u bilo koji folder upises web adresu folder ce se pretvoriti u instancu IE-a) i napravio par gluposti i misli da je pojeo pamet cijelog svijeta. i jos se folder u kojem je help za to na webu zove "fuck bill", tako nesto. ajde molim te, idem kupit cevape, stavit ajvara i vristat da sam zakon i ko j...e rubelja. strašno

OT: ako ti je rubelj mjerilo za dobre cevape...onda jos moras puno ucit :D

Swarm dude 04.09.2006. 12:29

Ja mislim da se IE ne da ukloniti,barem djelomično...Mislim da je on potpuno integriran u OS i ti si ga uklonio i nigdje ga ne vidiš,ali je dio koda ostao u OS-u.

Matesonik 04.09.2006. 13:33

ostaje ti neki sramichak (i na 98 takodjer, osim ako si se rijshio web-sucelja pa mozes izbrisat) koji sluzi za prikazivanje thumbova i ostalog u windows exploreru...

ustvari ieradicator&co uglavnom stave IE u listu za uninstall u windowsima pa ga maknesh.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11.