|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Spiritualni zvukovi u Visti
>>Klikni ovdje za vijest<< Totalni LOL. Pazi ono spiritualni, dobro da u novom officeu umjesto spajalice ne stave shamana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Pa oni nisu ***************eno normalni! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajme pa skroz su pukli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
to kaj se nece moci maknuti ![]() Samo neznam sta ce prije izaci, "Spiritual sound remover tool" ili prvi SP! |
![]() |
![]() |
#6 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Čudi me to za Bugovce, ipak su oni glavni điberi Microsofta od svih tiskovina tog tipa. Mislim, nije da novci smrde ili ![]() Po naslovu sam mislio da ce biti "even more satanic" ali tko zna, no bilo je i gorih perverzija, nemogu sada naći ali tamo 2000/2001 kad sam instaliravao svog prvog Debian Krumpirčeka (Potato - 2.2 R2) bilo je na Internetu dostupan live streaming Linux kernela ![]()
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
čemu uopće dizanje ikakve panike oko startnog zvučnog efekta viste kad i na xp-u postoji i nije mi padalo na pamet tražit na netu sound remover tool jerbo zvuk traje samo hebene 3 sekunde.
![]() |
#8 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
..a mozda ni nece biti tako lose... ali "spiritualni" : lol2 : mozda jos i bude vise sound shema ,tipa "zov prirode" itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
A za zvukove...ma daj...koje bezvezarije... i ko je Robert Fripp... Neg opale nešto od Jerry C-a i bok...a i ovo da se neće moć mjenjat...ma daj...sve se više smijem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u xpu se moze sve promjeniti malo mi je cudno sto se nece moci maknuti to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ako to tako bude, patch ce se pojaviti 2 dana nakon izlaska Viste...stvarno nisu normalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Blah, naravno da od toga nece biti nista i naravno da ce se zvukovi moci ubiti, jeftin trik Goebbels...khm...Microsoft propagadne mašinerije. Važno da se piše i govori o Visti i njenim ultra-turbo-mega mogucnostima makar to bile i totalne nebuloze. Mission accomplished, bravo za marketinški odjel i petu kolonu, izlazak i featuri Viste prelaze u zonu mitova i legendi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|