![]() |
Spiritualni zvukovi u Visti
>>Klikni ovdje za vijest<<
Totalni LOL. Pazi ono spiritualni, dobro da u novom officeu umjesto spajalice ne stave shamana. |
Citiraj:
Pa oni nisu ***************eno normalni! |
Ajme pa skroz su pukli
|
to kaj se nece moci maknuti :D
Samo neznam sta ce prije izaci, "Spiritual sound remover tool" ili prvi SP! |
: lol2 : uskoro se blizimo vrhuncu ljudske gluposti :D... A najjace mi je bilo kada sam procitao ovo... :beer:
"Više o ovim glupostima možete pročitati ovdje." |
Čudi me to za Bugovce, ipak su oni glavni điberi Microsofta od svih tiskovina tog tipa. Mislim, nije da novci smrde ili :D
Po naslovu sam mislio da ce biti "even more satanic" ali tko zna, no bilo je i gorih perverzija, nemogu sada naći ali tamo 2000/2001 kad sam instaliravao svog prvog Debian Krumpirčeka (Potato - 2.2 R2) bilo je na Internetu dostupan live streaming Linux kernela :D |
čemu uopće dizanje ikakve panike oko startnog zvučnog efekta viste kad i na xp-u postoji i nije mi padalo na pamet tražit na netu sound remover tool jerbo zvuk traje samo hebene 3 sekunde.
|
..a mozda ni nece biti tako lose...
ali "spiritualni" : lol2 : mozda jos i bude vise sound shema ,tipa "zov prirode" itd. :D |
Citiraj:
A za zvukove...ma daj...koje bezvezarije... i ko je Robert Fripp... Neg opale nešto od Jerry C-a i bok...a i ovo da se neće moć mjenjat...ma daj...sve se više smijem :D |
u xpu se moze sve promjeniti malo mi je cudno sto se nece moci maknuti to...
|
Ma naći će se neki način... uvijek se nađe :D
Najbolje bi bilo da stave od MC Hammer Can't touch this :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bit ce neki patch za to...ja ionako ne prelazim na Vistu, bar još ne neko vrijeme
|
Citiraj:
Joj da djelis to misljenje sa adminom di bi mi bio kraj : goood : |
Citiraj:
|
Ako to tako bude, patch ce se pojaviti 2 dana nakon izlaska Viste...stvarno nisu normalni.
|
Blah, naravno da od toga nece biti nista i naravno da ce se zvukovi moci ubiti,
jeftin trik Goebbels...khm...Microsoft propagadne mašinerije. Važno da se piše i govori o Visti i njenim ultra-turbo-mega mogucnostima makar to bile i totalne nebuloze. Mission accomplished, bravo za marketinški odjel i petu kolonu, izlazak i featuri Viste prelaze u zonu mitova i legendi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |